Beanie

Ihastuin P.S. I love fashionin Lindan eilen julkaisemaan asuun oikein kunnolla. Sain myös asun myötä pakkomielteen yhteen asustehankintaan, nimittäin pipoon! Pidän kovasti sporttisista vaikutteista pukeutumisessa ja pipolla sitä saa helposti asuun kuin asuun. Vielä kun saisi noin kivat lenkkaritkin jalkaan...

Fiilikseni pukeutumisen suhteen vaihtelee kovasti. Välillä tekee mieli pukeutua hyvinkin klassisesti, mutta viime aikoina olen huomannut haikailevani vähän erikoisempien juttujen perään. Ehkä se on tämä opiskeluarki, johon kaipaa jotain piristystä... Ensin nahkatakki, seuraavaksi leopardi-ihastusta ja nyt pipo - mitäköhän seuraavaksi? ;)


Pipoa ajattelin lähinnä harmaassa värissä, se sopisi vähän kaikkeen. Musta taas on jo vähän liian synkkä... Toki minulta löytyy pipoja jo ennestään, mutta ne ovat lähinnä talvikäyttöön tarkoitettuja villapipoja, joissa on lähes kaikissa tupsu. Tällaisen trikoopipon haluan ehdottomasti napata mukaani, kunhan kaupoille ehdin. Mietin juuri, etten ole aikoihin edes käynyt vaatekaupoissa, sen verran kiireistä on nyt ollut. Heh, tili kiittää, kun on liikaa kiireitä koulun kanssa ;) Hyvä, kun ehtii/muistaa ruokakaupassa käydä!

Mitäs mieltä te olette pipoista?

Emmi
You may also like:

11 comments

 1. Minä en jotenkin osaa pipoa ollenkaan. SE sopii kovin monelle muulle, mutta itse kuulun koulukuntaan joka pukee pipon päähänsä pakkasella kun on kylmä... jos silloinkaan ;)

  Hyvää viikonloppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pipo varmasti jakaa mielipiteitä :) En minäkään tiedä, kehtaisinko tuo päässä koko päivää kulkea esimerkiksi koulussa. Ulkona sen käyttäminen on huomattavasti luonnollisempaa!

   Voi kiitos näin viikonlopun viimeisillä hetkillä, aina se vain menee liian nopeasti ohi!

   Delete
 2. En ite tykkää kauheesti käyttää pipoja vaikka ennen niitä löytyi multa useampi! :---P Tosin kyllä talveks ajattelin hommata jonkun lämpimän tupsupippon! :---) Noissa kuvissa olevat pipot on kyllä tosi kivan näkösiä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sen käyttäminen sisätiloissa vaatisi minultakin vähän totuttelua :) Tupsut ovat supersöpöjä! Niiltä vaan löytyy jo kaapista jokunen kappale, niin kaipaisin tällaista simppelimpää pipoa niiden kaveriksi.

   Delete
 3. Piecesin trikoopipot (n.10€) on ihan täydellisiä, värejäkin löytyy vaikka mitä! Ja kyllä, ehdoton syyssuosikki :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos vinkistä, pitääkin suunnata heti katsomaan! Ei kuulosta yhtään hullummalta ;)

   Delete
 4. Mrs.Brown14/9/13 13:30

  Pipo on ehdoton! Hankin jo viime syksynä yhden harmaan (halpis)pipon. Kyllä sitä tuli käytettyä, mutta ei se ollut ihan se mitä hain. Nyt näin sitten yhden uuden, nimittäin Peak Perfomancen trikoo kankaisen pipon (malli "Progress"). Itse katselin mustaa. Toisaalta onkohan se epäsopiva yhdistelmä esim. nahkatakin kanssa, kun siinä pipossa on kuitenkin se merkin nimi valkoisella siinä sivussa? Pilaako se sen pipon? Tuleeko siitä liian sporttinen? Ihan oikeana sporttipipona se olisi tietenkin täydellinen, mutta entäs vähemmän sporttiesena? Vaikka näkyyhän tossa Lindankin yhdiselmissä vähän joka suunnassa Nike. Olen tosi epävarma. Joku mättää vai mättääkö?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mrs.Brown15/9/13 01:24

   Nyt mun täytyy korjata sanomisiani: Lindan yhdistelmässä ei näy "vähän joka suunnassa" Niken merkki, vaan vain kengissä. Huomasin sen nyt vasta kun katoin niitä kuvia uudelleen. Mulla oli vissiin jäänyt päähän se Niken toppikin, joka Lindalla oli päällä. Mutta sen merkki ei kyllä tainnut näkyä.

   Delete
  2. Minua ei häiritsisi vähän sporttisempikaan pipo, mutta tietysti se riippuu ihan kantajansa mieltymyksistä :) Peak Performancen pipot ovat huippuja! Uskon, että se menisi kivasti nahkatakinkin kanssa. Ja hei käyttäväthän ne ihmiset nyt lenkkareitakin "asusteena", joten yksi sporttisempi pipo on siihen verrattuna vielä pientä! Joten go for it, jos minulta kysytään ;)

   Delete
 5. Pidän pipoista ja hatuista kyllä. Näin syksyllä ja varsinkin talvella niitä tarvitaan.

  Suosikkini omista pipoista on H&H:n ikivanha pipo, jossa on huomiota herättävän iso tupsu. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta, pipo on hyvin käytännöllinen asuste viileillä ilmoilla :) Ja tupsut ovat söpöjä myös! Onneksi niitä löytyy kaapista jo :)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.