Basics

Viime postauksessa kerroin, että vaatekaapistani löytyy aikalailla ne luottovaatteet, joiden ympärille on helppo koota mielyttäviä asukokonaisuuksia. Mitä nämä luottovaatteet sitten syksyllä ovat? Olen jo aikaisemmin esimerkiksi täällä kertonut talven lempivaatteistani ja näistä löytyy paljon samaa. Kurkataan kuitenkin nopeasti syksyn luottovaatteisiini!


1. Laskeutuvat, ohuet paidat. Vuodenajasta riippumatta ohuet, hyvin laskeutuvat paidat ovat vaatekaappini perusta. Suurin osa näistä paidoista taitaa olla Zarasta ja väritykseltään vaaleita. Syksyn tullen hihattomat versiot jäävät lähinnä neuletakkien tai bleiserien alla käytettäväksi, mutta pitkähihaisia voi pitää ihan yksinäänkin. 

2. Pehmeät neuleet. Neuleet ovat varmasti monella luonnollinen valinta syksyyn. Itse kiinnitän kovasti huomiota neuleiden materiaaleihin, sillä mikään ei ärsyttävämpää kuin kutittava tai nukkaantuva neule! Myös neuletakkeja omistan muutaman.


3. Kauluspaidat. Tällä hetkellä on taas ollut vähän hiljaisempi hetki kauluspaitojen käytön suhteen, mutta ne kuuluvat ehdottomasti vaatekaappini kulmakiviin.

4. Bleiserit. Hmm, tarvitseeko tätä edes perustella? Tuntuu, että blogini asukuvista n. 90%:ssa olen bleiseri päällä ;) 


5. Farkut. Olen ehdottomasti enemmän housu- kuin hameihmisiä. Hameitakin löytyy kaapista jokunen kappale, mutta käytän niitä enimmäkseen kesällä. Farkkuja sen sijaan löytyy vaikka missä värissä, lempikauppani näiden suhteen taitaa olla Zara.

6. Kengät. Syyskenkiä minulla on itse asiassa todella vähän! Kun ballerinakausi on ohi, minulta löytyy yhdet nahkanilkkurit, kahdet nahkasaappaat (joista toiset yli polven), tennareita ja kumisaappaat. Näilläkin pärjää hyvin, mutta esimerkiksi matalat nahkanilkkurit voisin lisätä haavelistalleni...


6. Asusteet. Asusteet ovat minulle todella tärkeitä ja varsinkin tässä asiassa laatu korvaa määrän. Asusteista puheen ollen, yksi tuliainen on matkalla siskoni mukana Helsingistä Tampereelle päin ;)

Sellaisiin perusvaatteisiin minä panostan syksyisin. Ja kuten todettua, näihin perusvaatteisiin on helppo yhdistää välillä jotain "rajumpaakin", mikäli kokonaisuus pysyy hillittynä!

Näyttääkö tutulta vai panostatko aivan eri juttuihin? 

Emmi
You may also like:

8 comments

 1. Ihana postaus! Omat luottovaatteeni koostuvat hyvin samanlaisista elementeistä, kuin sinunkin! :) Tällä hetkellä vaatekaappini kaipailisi vielä muutaman laadukkaamman neuleen ja pari tummaa bleiseriä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Jenna! Arvelinkin, että aika monen kaapeista voi löytyä samoja juttuja :) Neuleita voisin minäkin mielelläni vielä muutaman ottaa ja bleisereitä ei ole koskaan liikaa ;)

   Delete
 2. Ihan kun oisin ite kirjottanut ton tekstin! :D täysin samat luottovaatteet nimittäin täälläkin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, hyvä maku sinulla siis ;) Varmaan aika monesta kaapista löytyy samoja elementtejä!

   Delete
 3. Farkut on mullakin perus, samoin kengät. Asusteita suosin varsinkin syksyllä lämpimiä huiveja.

  Muuten meillä on aikalailla eri perusvaatteet, mulla kun esim. ei ole yhtäkään bleiseriä..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lämpimiin huiveihin haluaisin itsekin panostaa enemmän, onneksi yksi huivi on matkalla kotia kohti <3 Bleiseri voi olla monelle vieras vaatekappale, mutta itse pidän kovasti siitä, kuinka ne tuovat ryhtiä asuun :)

   Delete
 4. Ihania nuo neuleet! :----)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikös! Rakkaita Pariisin tuliaisia ;) Ja neuletakin tilasin Banana Republicilta, sieltä saa neuleita hyvissä materiaaleissa :)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.