Viimeiset kesäpäivät Turussa

Viime viikko kuluikin vähän suunnittelematta Turussa, mutta mikäs siinä! Turku on mahtava kaupunki, varsinkin kesäaikaan. Aikaisemmin kirjoittelin jo Naantali-retkestämme, jonka jälkeen halusinkin lähteä pyöräretkelle Ruissaloon. Päivä oli kaunis ja pyöräilimme ympäriinsä välillä pysähdellen nauttimaan pikkukahviloiden tarjonnasta, auringonpaisteesta ja merestä. Kilometrejä kertyi huomaamatta kolmisenkymmentä ja retki oli kaikinpuolin onnistunut! Ihan hirveästi ei kuvia tullut otettua, mutta tässä muutama otos matkan varrelta.

Huoleton pyöräily-look
Kuinka suloinen!

Ruissalon lisäksi viikko kului kaupungilla kierrellen, kahviloissa istuen, uusissa maisemissa lenkkeillen ja taisinpa kerran uskaltaa vieraalle kuntosalillekin! Oli kyllä aika tuskainen se kerta, sillä kuuman ja kostean ilman takia paikka oli kuin sauna ja ihmiset olivat ilmeisesti saaneet kuntoiluinnon taas loman jälkeen, sillä paikka oli tupaten täynnä. Huhhuh.

Perjantaina sain myös poikaystäväni Turkuun ja lauantaina vietettiinkin ystäväni tupaantulijaisia Aurajoen rannalla. Asunto oli aivan ihana ja ilta kului kivasti Aurafestejä parvekkeelta kuunnellen ;) Eilen aurinkoinen sää helli meitä vielä puistopiknikillä Kupittaalla.


Havahduin vasta, että tässähän on kohta palattava arkeen ja ihanat kesäpäivät ovat pian taakse jääneitä muistoja vain! Onneksi näin rentouttavan lomaviikon jälkeen on helpompi miettiä ensi vuoden kurssivalintoja... Lisäksi aloitan torstaina uudessa työtehtävässä, mistä alan kyllä olla jo vähän innoissanikin :)

 Onko siellä jo palattu arkeen vai vieläkö joku onnellinen lomailee? 

Emmi

Ps. Hyödynsin Eeva Kolun pikaopasta Turkuun, hyödynnä sinäkin ;)
You may also like:

6 comments

 1. oih ruissalo on kyllä maailman ihanampia paikkoja <3 yksi niistä asioista mitä suomesta kaipaa :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kyllä ihana! Siellä saa helposti vietettyä päivän vain ihmettelemällä :)

   Delete
 2. Anonymous12/8/13 15:48

  Asutko Turussa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. En asu, asun Tampereella :) Mutta vierailen Turussa mielelläni, sekä sukulaisten että ystävien luona.

   Delete
 3. ihana tuo mökki! :----)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikös vain! Se taitaa olla uimakoppi, mutta aikas suloinen sellainen :)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.