Syyshaaveita

Lupailin valoittaa hieman, mitä syysvaatteita pyörii (tai on pyörinyt) ostoslistallani. Tätä havainnollistamaan koostin kollaasin Polyvorella. Kokosin hankintoja yleisimmän koululaukkuni, Neverfullin, ympärille, sillä syysvaatteista tulee jostain syystä mieleen aina koulu ja vähän koulukäyttöä ajatellen olen seuraavia hankintoja kaavaillutkin :)


Ruudullinen huivi: Mulberry, harmaa huivi: Acne, nahkatakki: Reiss, laukku: LV, farkut: Ted Baker, korkokengät: Rupert Sanderson, neulepaita: H&M

Suurin haaveeni olisi saada laadukas huivi syksyksi lämmittämään. Suurin siksi, että kivoista huiveista joutuu nykyään maksamaan omaisuuksia! Mulberryn Jacquard Logo Scarf on ollut haaveissani jo vuoden, mutta nyt harmittelen, miksen sitä viime vuonna ostanut. Sen hinta on noussut jo niin, että olen tutkaillut paljon muitakin vaihtoehtoja. Tämä huivi vaan vei sydämeni, sillä erityisesti syksyn tullen punainen on yksi lempiväreistäni. Tämä huivin toinen puoli olisikin kokonaan punainen, melkein kuin kaksi huivia yhden hinnalla! Toinen vaihtoehto olisi harmaa huivi, esimerkiksi tämä Acnen huivi. Harmaa on myös kiva syysväri ja sopii lähes kaikkeen. Mitään väripilkkua tästä ei tosin saisi...  

Nahkatakista en edes tiennyt haaveilevani ennen kuin sellainen käveli vastaan alennusmyynneillä. Tuosta vain, ostin nahkatakin. Tällä hetkellä kovassa huudossa olevat bikerit ovat omaan makuuni hieman liian rajuja, mutta tällainen yksinkertainen nahkatakki on mielestäni kaunis. Yritän saada kuvia omasta takistani tännekin!

Toinen haavelistan jo toteutuneista hankinnoista on tummat farkut. Yritän pukeutua monipuolisesti, mutta tylsä totuus on, että suurimman osan syksystä vietän tummansinisissä farkuissa. Ne ovat vaan niin kätevät ja sopivat kaikkeen! Farkuissa luotan Zaraan, joten kävin täältä Turusta jo hakemassa uudet farkut kulahtaneiden tilalle. Tampereella kun ei sitä Zaraa vieläkään ole (murr...). Olen muuten aika hyväuskoinen asiakas, sillä luotan edelleen Zaran farkkuihin, vaikka kahdista on jo hajonnut vetoketju. 

Vähiten syksyinen haave on mustat korkokengät. Minä kun en omista kunnon luottokorkoja! Kengät saisivat olla nahkaa, mukavat jalassa ja koron pitäisi olla kohtuullinen, sillä en ole mikään kovin innokas koroilla kipittelijä. Arkena käytän korkoja vain harvoin, mutta kyllä yhdet kunnon kengät pitäisi jokaisen naisen kaapista löytyä! Olen vain siitä huono kenkäshoppailija, etten oikein tiedä, mistä hakisin. Kenkäkaupoista ei mielestäni löydy koskaan mitään, netistä taas en voi korkokenkiä tilata, sillä niiden on istuttava täydellisesti. Hintakaan ei saisi olla hulppea... Ideoita?

Lopuksi vielä neule, sillä pehmoisia neuleita ei ole koskaan liikaa :) Neulevalikoimani on aika hyvä, mutta yksi valkoinen palmikkoneule sinne voisi vielä sopia...

Mistäs te haaveilette? :)

Emmi
You may also like:

4 comments

 1. Huivien hinnat on kyllä nousseet vuodessa aivan pilviin Mulberryllä! :/ Itse haaveilen uuden huivin lisäksi syystakeista; ainakin jokin rento parka olisi kiva saada syksyn viimoihin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä, ei noissa hinnankorotuksissa ole enää mitään järkeä :/ Syystakit ovat kyllä ihania! Löysin Zarasta aivan täydellisen tikkitakin, mutta mietin vielä sen tarpeellisuutta... Trenssillä, villakangastakilla ja nahkatakilla kun pärjää aika pitkälle :)

   Delete
 2. itsellänikin haaveissa joku laadukas ja lämmin huivi sekä puuvillainen neule! :)

  http://jjjanika.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Huivi on syksyn must-hankinta :) Ja puuvillaiset neuleet ovat kyllä parhaita, ne pysyvät yleensä hyvässä kunnossa pitkään!

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.