Silmämeikki

Kirjoittelinkin jo täällä meikkipohjastani ja nyt ajattelin jatkaa silmämeikillä. Silmämeikkiin en panosta yhtä paljoa kuin pohjaan, tosin ripsari on aika must have. Arkena pärjään hyvin yläluomenrajauksella ja ripsivärillä, juhlaan taas tykkään (yrittää) taiteilla luomiväriäkin.


Olen nyt käyttänyt pari kappaletta Diorin New Look:ia, ensimmäinen kesti useita kuukausia, mutta toinen alkoi kuivua yllättävän nopeasti. Kai silläkin on eroa, kauanko ne ovat siellä kaupan hyllyssä seisseet. Toinen vanha suosikkini on Lancômen Hypnôse, johon taidan palata seuraavaksi. Diorissa on nimittäin se huono puoli, ettei se meinaa lähteä iltapesulla silmistä millään!

Olen tottunut käyttämään yläluomelle nestemäistä eyelineria ja tähän tarkoitukseen olen käyttänyt ihan markettituotteitakin, sillä en ole huomannut niissä juurikaan eroja. Goshin linerin ostin muistaakseni Sokokselta jo vuosi sitten, olisi kai aika ostaa uusi... Olen tosin miettinyt jotain laadukkaampaakin ratkaisua, mitään vinkkejä?


Luomivärissä suosin maanläheisiä sävyjä, kuten paleteistani huomaa. Vaaleaa levitän usein koko luomelle, tummemmilla sävyillä taas varjostan luomivakoa. Urban Decay:n paletista löytyy kaikki oleellinen, Diorin minipaletti on puolestaan ihanteellinen ottaa mukaan reissuun. 

Näiden lisäksi käytän tietysti ripsentaivuttimia. Erillistä silmämeikinpohjustusainetta minulle ei ole, joten pohjustan samoilla tuotteilla kuin muunkin meikkini. Saatan myös sipaista valkoista kajaalia alaluomelle vielä katsella avartamaan.

Vaikka olen tyytyväinen perustuotteisiini, pitäisi minun satsata vielä huomattavasti enemmän siveltimiin! Tällä hetkellä minulla on käytössäni Diorin minisivellinsetti, mutta muutaman ylimääräisen (ja laadukkaan) siveltimen voisin kyllä hankkia. Ideoita? :)

Emmi
You may also like:

4 comments

 1. that naked pallet has become the biggest thing that Urban Decay has came out with. I see that everywhere, shocked by how expensive it is for some little eye shadows. Regardless I can't wear them cause I have those eyelids that do not show much skin, just a little shimmer on the brow bone and that's all you can see.
  http://freckledflair365.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. I know it's quite expensive but the shades are very beautiful :) In my opinion, this smaller version is worth the price (about 25 euros in France).

   Delete
 2. Samanlaisia luottotuotteita löytyy täältäkin, Diorin ripsari (tosin sellainen kultainen pakkaus) on ollut luottotuotteenani jo vuosia ja Nakedin luomiväriä sudin silloin kun innostun luomiväriä laittamaan. Suomessa asuessani käytin ripsivärin poistoon ihan sitä perus-Lumenea (herkille silmille); hetken sai painaa kostutettua vanulappua luomille, mutta ripsari lähti sillä hyvin pois. Ennen Lumenea kärsin samasta ongelmasta kuin sinä ja ehdin käydä läpi kaikki tuotteet Diorin omasta putsarista lähtien...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla, etten ole yksin ongelmani kanssa! Nyt kun mietin, niin minullakin perus-Lumene toimi, mutten pitänyt sen öljyisestä koostumuksesta. Pitääkin testata tuota herkille silmille sopivaa, kiitos vinkistä! :) Löysin myös Ranskan apteekista loistavan meikinpoistoaineen, mutta silläkin on pyyhittävä muutaman kerran ennen kuin silmät saa täysin puhtaiksi...

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.