Piknik-asua

Heippa ja terveiset Turusta! Lähdin tänne vähän yllättäen ja kassiinkin lensi kiireessä vähän mitä sattuu.... Mutta mikäs täällä ollessa, Turku on ihana kesäkaupunki ja tähän tietoon taidan viettää täällä loppuviikon :)

Mutta sitten asiaan, eli ensimmäisiin Suomessa itse otettuihin asukuviin. Lähdin lauantaina piknikille tapaamaan lukioaikaisia ystäviäni ja kuinka kaunis päivä meille sattuikaan! Näin suurella porukalla emme olleet nähneet vuosiin, joten päivä oli poikkeuksellisen ihana :) Asuksi valkoitui ihan perusjuttuja, mm. edellisessä postauksessa vilahtaneet shortsit, joihin olen kovasti tykästynyt.


Paita: Massimo Dutti, shortsit: Banana Republic, laukku: LV, sandaalit: New Look, 
aurinkolasit: Ray-Ban

Time to go!

Yksiössäni ei ihan turhan paljoa vapaata tilaa ole, joten tämä ahdas väli oli ehkä ainoa tähän tarkoitukseen sopiva. Etäisyyden takia joudun käyttämään huonompaa linssiä ja itselaukaisimen vuoksi tarkennuskaan ei aina onnistu. Puhumattakaan valosta, joka ei tässä kohtaa asuntoa ole aina parhaimmillaan... Mitään kovin laadukkaita kuvia ei näin ollen voi ottaa! Haluaisinkin kuulla teidän mielipiteenne näistä kuvista, kannattaako tällaisia edes tänne pistää tänne?

Itseäni huono laatu häiritsee suunnattomasti, mutten tällä hetkellä paljoa parempaan pysty. Ja toisaalta otetaanhan niitä kuvia nykyään puhelimellakin... Olen toki harkinnut kaukolaukaisimen ostamista, se voisi parantaa tilannetta hiukan. Sattuisiko jollain olemaan kokemusta Olympus PEN E-PL3 -kameraan sopivista kaukolaukaisimista? ;) Ja aina on vaihtoehtona käyttää peiliä (tylsää), pienentää kuvakokoa (juuri kun päätin siirtyä isompaan) tai ottaa paremmalla linssillä vähän rajatumpia kuvia (toisin sanoen ilman päätä...). Voisin myös katsoa, jos saisin vielä jotenkin kuvausetäisyyttä ihan pikkaisen kasvatettua.

Nämä kuvat ovat siis eräänlainen testi, kaikki palaute otetaan innolla vastaan!

Emmi
You may also like:

4 comments

 1. Minusta kuvissa ei ole mitään vikaa :) Ja asumme olivat tosiaan aika identtiset, hih :) Omakin asuni tulee vilahtamaan lähipäivinä blogissani.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla, ettei epätarkkuus häiritse paljoa :) Juu, naureskelin sille Instagram-kuvallesi, kun tuntui kuin peiliin olisi katsonut :D

   Delete
 2. Hyvältä näyttää näinkin, laita vaan jatkossakin! :)
  Kokeile vaan parempaa linssiäkin ja ota eri lailla rajattuja kuvia, kivoja nekin! Kaukolaukaisin on kyllä huippu, mutta ainakaan itse en ole vielä onnistunut silläkään ratkaisemaan tarkennusongelmaa..
  Saisitko kameran ikkunan eteen niin että valo tulee sinua kohti? Ja peilikuvatkin on ihan hauskoja oikeasti! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Ninnu, tässä olikin jo paljon arvokkaita vinkkejä :) Tuota valoa mietin itsekin, mutta sitten pitäisi melkein huonekaluja siirrellä... Katsotaan, mitä seuraavan kerran keksin :) Onneksi saan myös apua asujen kuvaamiseen, mutta olisi niitä silti kiva välillä pystyä itsekin ottamaan!

   Ja olen samaa mieltä hauskuudesta, kun ei tämä nyt loppupeleissä niin vakavaa ole ;)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.