Mitä kuuluu?

Heippa! 

Täällä viikko on alkanut tehokkaasti koulu- ja työhommien parissa. Koulu meillä alkaa kunnolla vasta ensi viikolla, mutta minulle suurin homma on ollut kurssien kasaaminen. Kaikki kurssit ja rakenteet kun ovat taas menneet uusiksi, ja vaikka minulla onkin enää muutama pakollinen kurssi, niin tietysti nekin menevät päällekkäin. Kaiken lisäksi vaihdossa suorittamani kurssit pitäisi myös saada tutkinnossani johonkin järkevään paikkaan... Aika sumplimista siis, mutta nyt on jonkinnäköinen lukujärjestys kasassa!


Olen aika innoissani koulun alkamisesta. Vaihtokevään ja pitkän kesäloman jälkeen on mukava palata jo rutiineihin ja nähdä opiskelukavereita. Koulussani olen aina viihtynyt erinomaisesti, eikä opiskeluiden pariin palaaminen ahdista :) Työnikin oikeastaan liittyy opiskelumaailmaan, joten työ ja koulu on helppo sovittaa yhteen. 

Vaikka olen innoissani, minua myös vähän pelottaa. Tuleva vuosi on todennäköisesti viimeinen yliopistossa kurssien parissa vietetty vuosi, sitten olisi enää jäljellä semmoinen pieni diplomityö. Hui! Viimeisen vuoden kurssit ovat myös todennäköisesti haastavia, vaikkei niitä määrällisesti paljoa olekaan. Syksyn ensimmäisen kurssin esitietovaatimuksena on kaikki perusopintokurssit, joten tässä pitäisi varmaan alkaa jo miettimään, mitä sitä on oikein opiskeltu... silloin joskus.


Yksi arkeen oleellisesti liittyvä kysymys on myös suunnitelmani urheilun suhteen. Syksy on aina jotenkin "uusien alkujen" aikaa. Aloittaako uusi harrastus vai ei? Loikkaus tutusta ja turvallisesta tuntemattomampaan ei ole koskaan helppo, mutta joskus tekee ihan hyvää haastaa itseään - ja ehkä lähteä sieltä mukavuusalueelta. Avaan näitä ajatuksia varmasti vielä myöhemmin tarkemmin :)


Toppi: Zara, nahkatakki: Seppälä, farkut: Zara, aurinkolasit: Ray-Ban

Kuvituksena kuvia asustani yksi päivä, kun halusin taas pistään päälle lempparitoppini. Löysin sen Zaran alesta ja siitä lähtien se on ollut ihan lempparini.

Mitäs teille kuuluu? :)

Emmi
You may also like:

16 comments

 1. oj tollaset simppelit topit on niin kauniita yhdistettynä tuollaisiin asuihin! :)) <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinhän ne on! En pitkään sietänyt tuollaisia "naruolkaimia", mutta nyt olen alkanut uudelleen lämmetä niille :)

   Delete
 2. Viimeinen kuva on kerrassaan ihana, sinä kaunokainen! :) Mutta tännepäin kuuluu syksyä ns. Josko näin voi sanoa. :D Työmäällä pohdin tulevaa syksyä ja tiimiä. Esikoinen aloitti eskarin ja tää mamma oli myös ensimmäisissä jalkapallon treeneissä 10vuoden tauon jälkeen. Syksy on ehdottomasti siis täällä! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos ihana! :) Mukava kuulla kuulumisia, syksy on tosiaan aina vähän arkeen palaamisen ja ehkä uusien alkujenkin aikaa. Mutta onneksi ainakin alkusyksystä yleensä löytyy energiaa kesän ja lomien jälkeen :) Hassua ajatella, että sinunkin pikkuisesi on jo niin iso, että pääsi eskariin! Hih, olet aika sporttimamma ;)

   Delete
 3. very pretty! must be getting chilly on your side of the pond, I can't wear a jacket just yet it's still quite warm here.
  http://freckledflair365.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks Casey! Well, the weather here is changing all the time... I prefer to prepare for the worst ;)

   Delete
 4. toi toppi on kyllä ihan huippu ! mulla löytyy toi sama kuin sulla, ja sitten musta jonka suurkuluttaja musta tuli ihan hetkessä :') sopii vaan kaiken kanssa ! ja mukava päälle :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ah, se on kyllä ihana! Lucky you, kun olet saanut sen myös mustana :)

   Delete
 5. Vitsi, piti selailla taaksepäin että missäs opiskelitkaan (oon aika uusi seuraaja) ja mehän ollaan samassa koulussa! Ollaan ilmeisesti aloitettu samana vuonna (eri koulutusohjelmissa tosin). Vaihdoin nyt koulutusohjelmaa ja oon tän viikon pyörinyt fuksien kanssa tutustumassa uuden koulutusohjelman ihmisiin. Ihan huippua päästä taas kouluun, ihan kuin olisi palannut kotiin. :) En jaksa odottaa että kurssit alkaa kunnolla ens viikolla!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, aika hauskaa! Saa tulla moikkaamaan käytävillä, jos törmäillään ;)

   Hyvä, että sielläkin riittää opiskelumotivaatiota! Nyt olen tietysti utelias, että mihinköhän mahdoit vaihtaa... Fuksiviikot on kyllä niin hauskoja, minäkin olen töideni puolesta nyt ollut vähän tekemisissä uusien opiskelijoiden kanssa ja on aina mukava tutustua uusiin tyyppeihin!

   Delete
  2. Pitää tulla moikkaamaan jos bongaan sut jossain! :)

   Vaihdoin Mikille, aiemmin olin Telellä. Oon opiskellut melko vähän tässä parin vuoden aikana, lähinnä siksi että tiesin ettei tele ole mun juttu ja motivaatio oli siksi tosi hakusessa. Mietin rauhassa vaihtoehtoja ja tuntuu ainakin toistaiseksi hyvältä valinnalta toi materiaalitekniikka. Katsotaan sitten, kun kurssit lähtevät käyntiin!

   Ja mulla tietysti heräsi kysymys että mitä hommia teet.. Voisin kuvitella että meillä on aika paljon yhteisiä kavereita, vaikka me ei keskenään tunnetakaan. :)

   Delete
  3. Okei, toivottavasti Mik on enemmän sinun juttusi! Olet tehnyt hyvän päätöksen, kun et jatkanut alalla, joka ei omalta tuntunut :)

   En ehkä halua täällä enempää työjutuista kertoa, ymmärrät varmaan :) Mutta koululla olen töissä, joten siellä viihdyn ahkerasti! Ja varmasti meiltä jotain yhteisiä tuttuja löytyy, jos ollaan samana vuonna aloitettukin :)

   Delete
 6. Saako kysyä mitä opiskelet?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tottahan toki! Opiskelen tuotantotaloutta, en tiedä sanooko se mitään :D Käytännössä opiskellaan teollisuusyrityksen pyörittämiseen liittyviä juttuja, tekniikkaa ja taloutta samassa paketissa :)

   Delete
 7. ihana sun toppi!! :-----)

  ReplyDelete

© Me Time. Design by MangoBlogs.