Liikuntakuulumisia

En tiedä, kiinnostaako lukijoitani urheilujutut (?), mutta liikunta on niin suuri osa arkeani, että tulen täälläkin joitain juttuja jakamaan :) En niinkään treenivinkkejä tai urheilupäiväkirjoja, vaan esimerkiksi vinkkejä urheiluvaatteiden ostopaikoista (köh, miten niin välineurheilija). Merkkaan liikuntajutut aina "liikunta"-tagilla, joten ne voi myös halutessaan ohittaa. Tietysti vastaan myös ilomielin kaikkiin liikuntaan liittyviin kysymyksiin, sillä tämä aihe on todellakin lähellä sydäntäni!

Ranskasta palatessani otin hetken ihan rennosti, joten kotisalilleni palatessa puhkuin treenimotivaatiota! Ranskalaisen "kehonrakentajasalin" jälkeen moderni liikuntakeskus tuntui aika luksukselta ;) Kaikessa tässä liikuntainnossani innostuin myös täydentämään urheiluvaatevarastoani ja tietysti tyhjiin kaappeihini oli hankittava hieman palautusjuomaakin.Alun perin katselin uusia juoksulenkkareita, mutta lopulta päädyinkin tilaamaan uudet salikengät. Rupesin nimittäin laskeskelemaan, että edelliseni taitavat olla reilusti yli viisi vuotta vanhat, ja vaikka ovatkin palvelleet uskollisesti, niin tuskin enää ovat yhtä tukevat kuin ne hankkiessani. Juoksufoorumeita selatessani päädyin Start Fitness -nimisen puljun sivuille, josta lopulta kenkäni (ja vähän muutakin...) löysin. Vinkkinä vain kaikille lenkkareita etsiville, sivuilla oli nimittäin aika kilpailukykyisen hintaisia kenkiä! Tarkkaa toimitusaikaa en enää muista, mutta tarpeeksi nopeasti tulivat kotiovelle, noin viikossa. Ainoa huono puoli on 20 punnan toimitusmaksu, mutta ainahan voi tehdä vaikka kimppatilauksia, kuten minäkin poikaystäväni kanssa.


Luotin Nikeen, sillä edelliset salikenkäni olivat myös Niken. Tämän uuden kengän malli on Air Max Fusion ja sen pitäisi olla hyvin vaimentava treenikenkä. Jouduin ottamaan kengän puoli kokoa suurempana kuin edellisen ja yllättävän paljon tuo ero tuntuu! Huomasin nimittäin juoksumatolla, ettei kenkä tunnu aivan niin istuvalta kuin voisi. Taidan siis jättää juoksut vanhoille kengille, mutta kuntosalille tämä on muuten todella ihanteellinen kenkä, sillä se on kevyt ja tukeva. Ja mikä tärkeintä, värit ovat huippusöpöt ;)


Samassa tilauksessa saapuivat myös uudet salihanskani, edellisessä nimittäin alkoi olla reikiä joka sormelle. Jos tarkkoja ollaan, nämä ovat crossfit-hanskat, mutta käyvät myös salille. Ainoa huono puoli on, että otin nämäkin hiukan liian isossa koossa... SmartShake on sen sijaan tilattu Fitnessgurulta, josta tilasin myös proteiinijauhetta palautusjuomia varten. Olen hieman nirso proteiinijauheiden suhteen ja tuntuu, että olen käynyt läpi kaikki ruokakaupoista ja Fitnesstukulta löytyvät maut tykästymättä erityisesti mihinkään. Halusin testata jälleen jotain uutta, ja ainakin tähän asti Fitnessgurun Cappuccino-makuinen proteiinijauhe on maistunut tälle kahvifanille parhaiten!


Fitnessgurun toimituksiin olin myös tyytyväinen, helpostihan nuo tulivat Ruotsista asti :) Sivujen selaaminen vaatii pientä ruotsin taitojen palauttelua (tai vaihtoehtoisesti Google Translatea), mutta sieltä voi löytää vaikka mitä aarteita. Mielestäni on loistava idea myydä "maistiaisia" proteiinijauheista niin, että jokainen voi helposti löytää suosikkinsa! Sen sijaan yhtä tuotetta en voi suositella - sain kaupan päälle maagisia "fitnessnuudeleita", jotka ovat lähes kalorittomia. Kiitos vain, mutta taidan jatkossa syödä ruuan ruokana ja jättää nämä kumiset madot jollekin muulle ;)

Tuntuu, että kaikilla on aina kesällä motivaatiopulaa urheilun suhteen, mutta itselläni se menee juurikin päinvastoin! Kesällä olen yleensä energisimmilläni ja minulla on eniten aikaa urheilla, kun mieltä ei tarvitse vaivata koulujutuilla. Tänä kesänä olen kuitenkin tuntenut itseni aika väsyneeksi, enkä ymmärrä, mistä nyt kiikastaa. Harmittaa melkoisesti, sillä haluaisin syksyllä hirmuisesti kokeilla paljon hehkutettua Crossfittiä, johon poikaystävänikin on hurahtanut, mutten todellakaan halua tutustua niin vaativaan (ja kalliiseen...) lajiin puolikuntoisena. Toivotaan, että tämä tästä!

Kylläpäs tätä juttua taas tuli, näköjään hetken hiljaiselo on saanut sanavarastoni pursuamaan ;)

EmmiYou may also like:

2 comments

  1. Mulla on taas ollut motivaatio ihan hurjan hakusessa, oon nimittäin todella pettynyt itseeni, kun kuukausimaksua maksan salilleni, eikä siellä ole tullut käytyä sitten köh toukokuun (??).. Ihan hirveetä, että olen maksanut nyt ihan tyhjästä. Toisaalta kyse on ajanpuutteestakin (seliseli), mutta 40h/vko töitä ja siihen päälle tentteihin lukemiset ja kaiken maailman kesäriennot, niin en yksinkertaisesti ole edes päässyt salille, vaikka välillä olisi saattanutkin tehdä mieli... Mulla motivaatio kasvaa juurikin syksyisin, kun tulee enemmän sitä rutiinia arkeen, niin salillakäymisen saa hyvin sen muun arjen joukkoon :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Luulen, että aika monella on kesällä motivaatio-ongelmia ja sinulla varsinkin riittää muutakin puuhaa töiden ja tenttien vuoksi :/ Ja kun salilta on hetken pitänyt taukoa, niin sinne on niiiiiin paljon vaikeampi palata, tiedän tunteen! Ymmärrän kyllä, että liikkumiset on sitten helpompi sovittaa säännöllisemmän arkirytmin sekaan :) Kyllä minullakin yleensä syksyllä riittää motivaatiota (samoin kuin koulumotivaatiota...), mutta vaikein aika on ehkä sitten kun tulee pimeää ja tekisi vain nukkua peiton alla kaikki vapaa-aika :D

      Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.