Leather Jacket

Nahkatakkini onkin täällä jo vilahdellut, mutta omistan sille nyt oikein oman postauksensa. Takki ei ehkä ole sitä tavallisinta tyyliäni, joten minunkin pitää hieman pohtia, miten sitä yhdistelen. Mitä mieltä te olette nahkatakeista?

Oman takkini löysin hieman yllättäen Seppälästä, jossa en ihan hetkeen ollut vieraillut. Kaupungilla kierrellessäni päätin piipahtaa alennusmyynneillä ja mitä löysinkään, nahkatakin! Vieläpä alle puoleen hintaan. Takissa minua kiehtoi erityisesti sen yksinkertainen ulkonäkö ilman mitään erityisen näyttäviä yksityiskohtia. 


Mutta miten nahkatakki tulisi pukea? Mielestäni nahkatakista on moneksi ja se sopii sekä rennompaan että asiallisempaan asukokonaisuuteen. Pidän siitä, että se tuo hieman särmää muuten suhteellisen klassiseen tyyliini. Yhdistän siis mielelläni nahkatakin asuun kuin asuun: sanomattakin on selvää, että se sopii esimerkiksi valkoisen paidan ja farkkujen kaveriksi. Erityisen kauniilta nahkatakki näyttää mielestäni naisellisen mekon tai hameen kanssa! Harmi vain, että olen niin laiska käyttämään niitä...


Miten te pukisitte nahkatakin? Arkeen vai juhlaan vai kenties molempiin?

Emmi

Kuvien alkuperät saatavissa: Pinterest
You may also like:

13 comments

 1. Mä ostin keväällä Bershkasta nahkatakin ja se on kyllä supermonikäyttöinen! Oon pitänyt sitä aika paljon perusvaatteiden, kuten farkkujen ja toppien kanssa. Juhannuksena yhdistin sen kukkamekkoon ja hyvin toimi sekin kombo! :) Ihan juhlavimpiin tilaisuuksiin nahkatakki ei sovi, mutta arkeen ja vapaa-ajan rennompiin rientoihin kyllä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nahkatakit ovat kyllä yllättävän monikäyttöisiä! Menee niin perusvaatteisiin kuin mekkoonkin :) En minäkään sitä silti iltapukuun yhdistäisi :D

   Delete
 2. Omat nahkatakkini ovat pitkiä. Toinen on nilkkamittainen musta ja toinen puoleen väliin reittä tuleva ruskea. Kovin erilaisia kuin tämä upea löytöso. Puen mustan juhlasta arkeen koska vaan, mutta autoilevalle ihmiselle se on haasteellinen. Ruskea ei taas mielestäni juhlaan mene, mutta arjessa se varmasti ilmojen viiletessä kulkee mukana enemmänkin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pitkä takki on varmasti myös hyvä vaihtoehto. Tämä minun takkini saisi jopa olla aavistuksen pidempi! Tietysti riippuu ihan mallista, miten se mihinkin tilaisuuteen menee :)

   Delete
 3. Tosi kaunis takki! Mä puen nahkatakin ihan minkä kanssa tahansa ja ihan koska tahansa. En oikeasti keksi mitään minkä kanssa se EI kävisi :D Käyttöön siis vaan, rohkeasti!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ah, olipa lohduttava kommentti :D Ei muuta kuin päälle vain enempiä miettimättä ;)

   Delete
 4. The leather jacket is a great addition to one's wardrobe, and it doesn't matter the style just that it has a timeless fit on you.
  http://freckledflair365.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. That's so true! I hope it will serve me many years... :)

   Delete
 5. Ihan kaiken kanssa! Tai no ehkä ei nahkaisen kynähameen kylkeen, mutta noin muuten :--D Oma Selectedin nahkatakki/jakku oli kanssa alkuun vähän arvelluttava ostos, kunnes todella tajusin sen sopivan kaikkeen ja tuovan pientä extraa tavalliseen asuun. Näyttää omaan silmään hyvältä niin raitapaidan kuin leohousujen (ei yhdessä:D) kanssa eli rohkeasti vain kokeilemaan, äkkiä se ei tunnukkaan niin "rokilta".

  ReplyDelete
 6. En tiedä tuliko mun edellinen kommentti, niin yritetään uudestaan :-D Ite kanssa ostin Selectedin nahkatakin/jakun viime syksynä ja aluks se tuntu tosi "rokilta" ja vaikeasti yhdisteltävältä. Kunnes sitten tajusin, että se sopii kaiken kanssa ja tuo asuun aina pientä extraa! Omasta nahkatakistani onkin siis muodostunut yksi ehdottomasti parhaista ostoksistani ikinä :--) Eli rohkeasti vaan kokeilemaan, pian huomaat sen sopivat vaatekaappiisi loistavasti!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itsekin olin pitkään miettinyt nahkatakkia, mutta jotenkin se oli tuntunut juurikin liian "rokilta". Ihastuin siskoni nahkatakkiin, jossa on niittejä, mutten voinut ikinä kuvitella sellaista omaan tyyliini! Onneksi löysin tämän suhteellisen pelkistetyn yksilön, jonka koen enemmän omakseni :) Ja kuten totesit, se sopiikin lähes kaikkeen!

   Delete
 7. Hei! Päädyin blogiisi vähän vahingossa, mutta nyt olen iloinen tuosta vahingosta! Kirjoitustyylisi on aivan ihana!:)) Olen koulussa tekemässä esitelmää Grenoblesta. Wikipedian artikkeli aiheesta on melko lyhyt ja yksipuolinen, joten mieleeni tuli kysyä sinulta, osaisitko sanoa mitään lisätietoja ym. kivaa Grenoblesta kaupunkina. Onko siellä mitään omia erikoisuuksia esim. ruokien ym. suhteen? Mikä vaan pienikin tiedonjyvänen riittää. Olen kiitollinen jos vastaat!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei! Ihana kuulla, kehut kirjoitustyylistä lämmittävät mieltäni erityisesti :)

   Aika hauskaa, että teet esitelmää Grenoblesta! Kokeile kirjoittaa tuohon oikealla näkyvään "Hae tästä blogista" -kenttää hakusanaksi Grenoble, niin löydät kaupungista kirjoittamiani tekstejä :) Tosin kaikki kirjoittamani ei tietenkään ole objektiivista faktatietoa, joten kannattaa vähän suodattaa ennen kuin niitä esittelee... Ruokaesimerkkinä tulee mieleen tartiflette, siitä olen kirjoittanut täällä: http://afrenchdaydream.blogspot.fi/2013/02/homemade-sunday-lunch.html.

   Ylipäänsä kannattaa mielestäni kirjoittaa ainakin Bastillesta (löytyy myös hausta), luonnosta (vuoret ympärillä, Alpit), jokunen sana yliopistoista ("yliopistokaupunki") ja tuosta tartifletestä. Niillä pääsee jo pitkälle! :)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.