Kuin Naantalin aurinko

Teimme päiväretken täältä Turusta Naantaliin, sillä halusin käydä idyllisessä kesäkaupungissa pitkästä aikaa. Päivä oli superkaunis, joten Naantali näytti kyllä parhaat puolensa! Lähinnä kiertelimme vanhassa kaupungissa ja satamassa, mutta myös Naantalin kylpylällä kävimme ihmettelemässä niin kylpylää kuin pihassa lilluvaa "laivaakin". Keräsin teille päivän tunnelmia kuvien muodossa, joten annan kuvien puhua puolestaan :)


Naantalista löytyy muuten aivan ihana sisustuskauppa Living Deauville (jolla on nettikauppakin...). Putiikista olisi löytynyt vaikka mitä ihanaa, mutta olen nyt päättänyt, etten pieneen kämppääni hanki enää mitään sisustustavaraa. Kodintekstiilit sen sijaan voisin hyvinkin uusia, jos vain budjettia olisi ;)

Mitäs te tykkäätte Naantalista?

Emmi
You may also like:

10 comments

 1. Naantali on kaunis kesäkaupunki! Olimme siellä toukokuussa ja kelit olivat aivan mahtavat. Mielellään siellä kävisi useamminkin. Kauniita kuvia olet ottanut.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinhän se on, aivan ihana! Mietin, että paistaakohan siellä aina aurinko... No ei sentään, mutta hyvät kelit on aina sattuneet! Kiitos paljon, kauniista maisemista on helppo ottaa kauniita kuvia :)

   Delete
 2. Mekin ollaan käyty Rakkaudenpolulla :) Kiipesittekö sinne kukkulalle minne se johtaa? Sieltä on tosi ihanat maisemat :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ai ootte! En edes tiennyt, että siellä on semmoinen, törmäsin vain sattumalta :) Ja hitsi, en kyllä tajunnut käydä kukkulalla. Käytiin vain näköalapaikalla siinä kirkon lähellä :) Siellä on kyllä ihanat maisemat!

   Delete
 3. naantali on kyllä upea kaupunki! mä en oo moneen vuoteen päässyt siellä piipahtamaan, mieli tekisi kyllä kovin! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin se on, niin idyllinen :) Seuraavaksi haluisin käydä Raumalla... Ei muuta kuin nokka kohti Naantalia, on se varsinkin kauniina päivänä vierailun arvoinen!

   Delete
 4. Ihania kuvia! En oo ite viel koskaan päässyt Naantaliin, mutta ehdottomasti haluisin, ku oon kuullu et se on tosi ihana :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kyllä :) Kävin viime kesänä Porvoossa, ja Naantali on vähän saman tyylinen. Vanhoja kauniita rakennuksia ja satamatunnelmaa :) Mahtavia kesäkohteita molemmat!

   Delete
 5. Onpa kauniita kuvia! Josko sitä ensi kesänä saisi aikaiseksi lähteä käymään Naantalissa. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kannattaa ehdottomasti :) Ei siellä nyt älyttömästi nähtävää ole, mutta kauniita rakennuksia ja mukava tunnelma. Käytiin myös Saulin pihalla kääntymässä, hih ;)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.