Hiusapua

Olen viimeisen vuoden elänyt aika huoletonta elämää hiusteni kanssa. Väriä hiukset eivät ole nähneet kertaakaan ja saksiakin vain muutaman kerran. Sen sijaan olen keskittynyt hoitamaan hiuksiani niin sisäisesti kuin ulkoisestikin - ja jopa onnistunut siinä! Hiukseni ovat huomattavasti paremmassa kunnossa kuin esimerkiksi vuosi sitten ja sen takia en uskallakaan niitä kovin helpoin perustein enää värjätä.


Kesä vaalensi hiuksiani, joten juurikasvuni ei huomattavasti häiritse. Tietysti se on silti erisävyinen kuin värjätty latva ja nyt mietinkin, mihin suuntaan haluaisin hiusteni väriä viedä. Takaisin kokoblondiin en ehdottomasti halua palata, vaan haluan väristäni astetta luonnollisemman. Tällä hetkellä hiuksissani on jo melkein liukuvärjäys omasta takaa, mutta haluaisinko korostaa sitä vielä lisää? Vai onko liukuvärjäys jo vähän mennyt juttu? Pitäisikö vain tehdä väristä luonnollisempi raidoittamalla? 


Tällä hetkellä olen kallistumassa raitojen puoleen, mutta toisaalta liukuvärjäyskin vähän houkuttelisi... Näiden kuvien jälkeen muuten alkoi houkutella keskijakauskin.

Mitäs mieltä te olette? Ja mikä tärkeintä, onko kellään suositella hyvää kampaajaa Tampereelta? :)

Emmi

Kuvien alkuperät saatavilla: Pinterest.
You may also like:

4 comments

 1. Itse viehätyn raidoista enemmän kuin liukuvärjäyksestä. Ehkä siksi, että itselläni ainakin hiukset näyttävät niin erilaisilta riippuen siitä miten tukka on laitettu (kiinni, auki ja missä jakaus) kun on raidat.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta tuokin! Raidat ovat kyllä kätevät, silloin ei tarvitse tyveäkään niin värjäillä :)

   Delete
 2. Mulla on vähän sama ongelma näitten mun hiuksieni kanssa. Mutta toisaalta on sellanen olo etten tiiä uskallanko lähteä värjäämään, koska se kuitenkin aina rasittaa hiuksia. Ajattelin kuitenkin jos vaaleita raitoja uskaltautuisin laittamaan... Tollaset ombre hiukset on kyllä tosi kivat, mutta nykyään tuntuu että ainakin joka toisella on sellaiset... :---D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta, ombreja on ehkä jo liikaa! Olen vähän hitaasti lämpenevää sorttia, niin minua ajatus houkuttaa vähän näin jälkikäteen... Raidat ovat ehdottomasti turvallisempi vaihtoehto, varmasti sopivat lähes jokaiselle :)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.