Haaste: Kauneuden kuolemansynnit

Sadepäivien vuoksi kuvausinto on nyt täysin jäänyt ja päätinkin toteuttaa jo jonkin aikaa sitten saamani haasteen. Tämä hauska kauneusaiheinen haaste tuli Miss J:ltä - kiitos vielä kovasti haasteesta! Olen pyrkinyt vastaamaan jokaiseen saamaani haasteeseen, joten vinkatkaa ihmeessä, jos jokin on vahingossa unohtunut. Loin vasta haasteet-tagin, joten valitettavasti vanhoja haasteita ei ainakaan vielä sen alta löydy.

1. YLPEYS
Mikä kauneustuote saa sinut tuntemaan itsesi erityisen kauniiksi ja itsevarmaksi?


Hmm... hajuvesi! Minulla liittyy jokaiseen tuoksuun aina paljon muistoja, jostain syystä hajumuistini on välillä jopa muuta muistia virkeämpi. Erityisesti juhlatuoksuni (Armanin Code) saa minut tuntemaan oloni hehkeäksi, sillä yleensä käytän sitä laittautuessani jotain tärkeää tilaisuutta varten. 

2. KATEUS
Mitä ulkoista piirrettä, jota itse et omaa kadehtit kaikkein eniten?

Suuria silmiä ihailen usein, sillä minua ei ole sellaisilla siunattu. Tosin mielestäni mikään yksittäinen piirre ei välttämättä tee ihmisestä kaunista, vaan kokoinaisuus ratkaisee. Kadehdin persoonallisesti kauniita ihmisiä, jotka erottuvat omaperäisyydellään.


3. VIHA
Mitä kauneustuotetta vihaat?

En vihaa mitään tuotetta, olen vain liian laiska tiettyihin kauneusrutiineihin, kuten esimerkiksi säännölliseen vartalorasvaukseen. Höylää ja ylipäänsä ihokarvojenajelua saatan hieman vihata, sillä sitä ei voi edes laiskuuden iskiessä jättää väliin ;)

4. LAISKUUS
Minkä tuotteen/kauneusrutiinin jätät useiten käyttämättä/tekemättä laiskuuden takia?


Hups, taisin vastata tähän jo. Vartalorasvaus ja -kuorinta jäävät usein tekemättä ja meikkikin jää arkena hyvin simppeliksi. Ihonhoitorutiineista ja hiustenhuollosta pidän tiukemmin kiinni, sillä iho ja hiukset menevät helposti huonoon kuntoon.


5. AHNEUS
Mikä on kallein kauneustuote, jonka omistat? Entä halvin?


Lasketaanko esimerkiksi kiharrusrauta tähän? Jos lasketaan, niin varmaankin se. Purnukoista ei mitään kovin arvokasta löydy, hiustuotteisiin olen varmaan eniten saanut kulutettua, taidan olla vähän addiktoitunut ;) Meikeissä muutama luottotuote, kuten ripsiväri ja meikkipohjaan käytetyt tuotteet olen halunnut hankkia laadukkaina luottotuotteina. Kasvovoidekin on tällä hetkellä lääkärin määräämää, muuten saattaisin satsata siihen enemmän!

Edullisin taitaa olla hammasharja, ponnarit tai joku vastaava.

6. YLENSYÖNTI
Onko sinulla useampi kappale jotain tiettyä kauneustuotetta ja jos on, niin mitä?

Meikkivoiteita tai vastaavia on kyllä vino pino, jokaiselle ihonsävylle ja vuodenajalle tietysti omansa. Ja niitä hiushoitoja, en edes pysy laskuissa mukana...

7. HIMO
Jos sinulla olisi rahaa ostaa mikä kauneustuote tahansa, minkä ostaisit?

Jonkin ihmeseerumin voisin kotiuttaa! Vaikkapa ne paljon hehkutetut Estée Lauderit.

Haastan SarafinanKellin ja Ninnumaarian!

Emmi   
You may also like:

10 comments

 1. Kiitos kovasti Emmi, kiva ja erilainen haaste! :) Toteutan ehdottomasti, vaikka otsikko aluksi vähän säpsäyttikin :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva, että pidit! Hih, en ajatellutkaan, että se on niin säikäyttävä ;)

   Delete
 2. Ihania vastauksia! Ja todella kiva haaste, kiitos todella kovasti Emmi. :) Vastailen tähän ihan varmasti ja pian!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla! Tulen sitten puolestani kurkkimaan vastauksiasi :)

   Delete
 3. Kiva, että päätit tarttua tähän! Muiden kauneudenhoitotottumuksista lukeminen on jotenkin tosi mielenkiintoista. :) Mitä oot muuten tykännyt tosta NARSin Lagunasta? Laitoin sen eilen pitkän harkinnan jälkeen tilaukseen ja en malttais odottaa paketin saapumista.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä oli hauska haaste :) NARS:in Lagunasta olen pitänyt kovasti, sävy on kauniin "ruskeanharmaa", ei oranssiin taittava, kuten edellisessä aurinkopuuterissani. Pitäisikin muistaa käyttää sitä useammin!

   Delete
 4. Hei, läysin blogisi vasta ja se vaikuttaa oikein kivalta :) Tämä oli hauska postaus, en olekaan aiemmin vastaavaan törmännyt!

  http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, ihana kuulla :) Minustakin tämä oli hauskan erilainen!

   Delete
 5. Oo tämäpä on mielenkiintoinen haaste, pitääkin tarttua tuumasta toimeen ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, odottelen jo vastauksiasi! ;)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.