Details

Tässä muutama yksityiskohta eilisestä asustani lähtiessäni erääseen opiskelijatapahtumaan. Asuni oli siinä mielessä erikoinen, että jalasta löytyi haalarit, nuo opiskelumaailman kummallisuudet. Ensimmäisinä opiskeluvuosina rakastin haalareitani, mutta nykyään minulla on vähän viha-rakkaus-suhde niihin. Ensinnäkin omani ovat tajuttoman suuret ja painavat, joten niitä saa olla jatkuvasti nostelemassa. Toisekseen en oikein tiedä, miten haalareiden kanssa pitäisi muuten pukeutua.


Joku voi ajatella, ettei haalarit jalassa voi muuten näyttää "laittautuneelta", mutta itse olen eri mieltä. Opiskelijatapahtumat muodostavat suuren osan niistä tilaisuuksista, joihin ylipäänsä saan laittautua, joten itse ainakin laitan päälle juuri sitä, mitä sillä hetkellä tekee mieli. Kuten eilen helmiä.


Paita: Camaïeu, kaulakoru: Lindex, kello: Guess

Hauska juttu muuten tuo toppi. Löysin Ranskan Camaïeu-liikkeestä täydellisen mekon, joka oli pakko saada (pitääkin muistaa kuvata se tänne). Liikkessä oli silloin "osta kaksi, saat edullisemman ilmaiseksi" -kampanja, joten ostaessani mekon sainkin jonkin vaatekappaleen ilmaiseksi. Hirveässsä kiireessä silloin vetäisin tämän topin vaaterekiltä ja edes sovittamatta kiikutin kassalle. En siis odottanut ihmeitä, mutta myöhemmin vetäessäni sen päälle se olikin täydellinen! Nyt "ilmaistopista" on tullut yksi luottovaatteistani ja se on jo päässyt päälle paljon useammin kuin itse mekko :)


Pitkästä aikaa maltoin myös luopua kultaisesta kellosta ja kaivoin esiin vanhan Guessin kellon. Hopea on ihan mukavaa vaihtelua! Mutta näyttäähän tuo ranne nyt hirveän orvolta ja paljaalta ilman yhtäkään rannekorua ;) 

Tänään onkin tiedossa ansaittu vapaa-/lepo-/olopäivä ja aattelin keskittyä lähinnä univelkojen kuittaamiseen. Oikein ihanaa viikonloppua teille, muistakaa rentoutua! :)

Emmi
You may also like:

2 comments

© Me Time. Design by MangoBlogs.