Uusi alku

Täällä ollaan taas! Blogiloma venähti hieman pidemmäksi kuin suunnittelin, olen nimittäin ollut parempi lomailija kuin uskoinkaan. Luulin, että tuskastuisin viikossa, mutta kummasti sitä puuhaa on riittänyt ja olen jopa oppinut välillä vain olemaan paikallani. Lomakuulumisista voisin kirjoittaa vaikka oman juttunsa myöhemmin, ettei tämä (taas) hirveästi ajaudu ohi aiheen. Joka tapauksessa, olen taas intoa puhkuen siirtynyt tänne blogi-harrastuksen pariin!


Joku ehkä huomaa blogissani jotain uutta. Laitoin ulkoasun kokonaan uusiksi ja tein muutenkin pientä kesäsiivousta sisällön suhteen. Ainakin toistaiseksi pidän vielä vanhatkin kirjoitukset esillä, mutta voi olla, että ne jossain välissä kuopataan. Muutamia juttuja jo piilotinkin, lähinnä sellaisia, mitä en enää itse allekirjoittaisi tai mitkä eivät muuten vaan enää olleet mieleeni. Suurinosa on kuitenkin edelleen tallessa.

Vaikka ulkoasu uudistuikin, niin blogin sisältö ei hirveätä uudistusta koe. Matkailujutut jäävät luonnollisesti vähemmälle, mutta tyyliin, kauneuteen ja liikuntaan liittyviä juttuja täältä jatkossakin tulee löytymään. Kirjoitus- ja esitystapa voivat juttukohtaisesti hieman muuttua, sillä en enää kirjoita päiväkirjaa itselleni, vaan haluan jakaa täällä itseäni kiinnostavia juttuja. Kaikki palaute sisältöön ja uuteen ulkoasuun liittyen on tietysti enemmän kuin tervetullutta :)


Tuntuu kieltämättä hassulta, kun ei ole enää syytä pitää blogia, se vain sattuu olemaan mukava harrastus. Tauolla todellakin huomasin kaipaavani bloggaamista, samaan tapaan kuin kaipaan muitakin harrastuksiani, jos en ole niiden pariin hetkeen päässyt. Yksi lomaprojekteistani on ollut kuvaus- ja kuvanmuokkaustaitojeni kohentaminen ja blogin pitäminen onkin suuri kannuste valokuvauksessa kehittymiselle. Kuvaamisen lisäksi olen kaivannut jopa kirjoittamista - puhumattakaan bloggailun sosiaalisesta ulottuvuudesta.

Mikäli tänne joku uusi lukijakin sattuu osumaan, voisi olla kohteliasta esitellä itseni lyhyesti. Nimeni on Emmi ja Ranskassa vietetyn vaihto-opintoajan jälkeen olen palannut takaisin kotiseuduilleni Tampereelle. Opiskelen suhteellisen miesvaltaista ja mielikuvituksetonta alaa, jota tasapainotan täällä näillä vapaa-ajan tyttöhömppäjutuilla. Olen parantumaton esteetikko, ikuinen suorittaja, urheiluun hurahtanut terveysintoilija sekä hieman shoppailuaddiktoitunut haaveilija. Kaikesta huolimatta osaan myös olla ihan mukava, ainakin ajoittain ;)


Siinäpä se lyhykäisyydessään, toivotan teidät lämpimästi tervetuloa uudistuneen blogini pariin! 

Emmi
You may also like:

30 comments

 1. Tervetuloa takaisin! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti Hjenn! Mukava olla täällä jälleen :)

   Delete
 2. Ihanaa, että jatkat bloggailua! :) Mukavia hetkiä bloggailun parissa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihanasta kommentistasi Heidi! :)

   Delete
 3. Oi, todella kaunis kuva sinusta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi, kiitos kaunokainen! Hetki siihen menikin ennen kuin sain aikaiseksi nämä uudet profiliikuvat :)

   Delete
 4. Jee, tosi kiva, etät oot palannut bloggailun pariin! :) Uusi ulkoasu näyttää tosi freesiltä ja miellyttää ainakin mun silmää.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, ilo on omalla puolellani! Ja kiitos kovasti palautteesta! :)

   Delete
 5. Jee, ihanaa, että jatkat bloggailua! Ulkoasu on jotenkin ihan sun maun oloinen hyvällä tavalla, tyylikäs ja simppeli :) Ja ihania kuvia susta! Kiva et oli mukava loma :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei tätä malta kokonaan jättää, kun kerran on koukuttunut :D Kiitos hurjasti, kiva kuulla, että se istuu tänne myös muiden mielestä :) Ja harvemmin ne lomat mitään kovin kurjia on ;)

   Delete
  2. Ääähh, mäkin yritin nyt suurentaa noit kuvia, mut tää tekniikan ihmelapsi ei kyl bloggerin asetuksista löytäny mitään mistäs saisin niitä muokattua.. En löydä kun vaan sen leveyksien säätämisen, mut sithän se leventää vaan koko blogia.. NIIIn mites sä nyt sait noi kuvat, jos yhtään jaksaisit neuvoa :D

   Delete
  3. Tietysti, oon mielelläni avuksi! :) Bloggerin kautta leveyksien säätäminen ei taida onnistua (siellä on vain ne tietyt vaihtoehdot pienestä erittäin suureen...), joten olen jo ennen kuvien latausta muokannut ne sopivan kokoiseksi. Sitten blogitekstiin lisätessä olen käyttänyt vaihtoehtoa "Alkuperäinen koko" :)

   Sopiva koko taitaa löytyä vain kokeilemalla! Minun tapauksessani se on 600 pikseliä, mutta tietysti vaihtelee blogista riippuen. Itse olen muokannut siis kuvat 600 pikseliä leveiksi jo Photoshopissa, mutta kuvakokoa nyt voi säätää monen eri kuvankäsittelyohjelman avulla, ei siihen Photoshoppia tarvita :)

   Toivottavasti ymmärsit tästä epäselvästä selvitysyrityksestä jotain :D

   Delete
 6. Ihanaa, että palasit! Sua oli jo oikeastaan vähän ikävä. ;)

  Kuten uhkailin, mäkin tein sellaisen "päivä kanssani-postauksen". Käy katsomassa, jos kiinnostaa! :)
  http://erikanelamaa.blogspot.fi/2013/07/paiva-kanssani.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla, ettei vanhat tutut ole minua hyljänneet! :) Hei, hienoa, että tartuit haasteeseen! Käynkin kurkkaamassa ;)

   Delete
 7. Jeij ihanaa Emmi, kun olet taas niin sanotusti back in business <3!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos piristävästä kommentistasi Nelli! Mahtavaa, että tänne vielä eksyy samat loistotyypit! <3

   Delete
 8. Sulla on aivan ihana blogi jäin heti koukkuun! :)

  http://llovewantneed.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Reetta, ihana kuulla :)

   Delete
 9. Tosi kiva tämä uusi ulkoasu! Rauhallinen ja raikas :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mukava kuulla, sillä sitä juuri hainkin :) Kiitos palautteesta!

   Delete
 10. Jee, kiva että kirjoittelet taas!:) Uusi ulkoasu näyttää tosi kivalta ja tuo uusi profiilikuva sinusta on myös todella kaunis!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ilo on omalla puolellani :) Kiitos paljon!

   Delete
 11. Ihanaa että oot palannut kirjoittelemaan! Ulkoasu näyttää hyvältä ja Sinä niin kauniilta! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihanasta kommentistasi Roosa :) Mukava kuulla, että uusi ulkoasu toimii!

   Delete
 12. Kivaa kun päätit jatkaa bloggailua täällä koti-Suomessa myös! :) Ja aivan ihania kuvia sinusta, olet kaunis! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana tänne on palata, kun otetaan näin hyvin vastaan :) Kiitos kovasti Jenna!

   Delete
 13. Ihanaa kun jatkat bloggaamista! Hieno ulkoasu-uudistus ja nuo Sephoran postauksen kuvat on huippukauniita! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos hurjasti, olen otettu :) Minä kun aina ihastelen kauniita kuviasi!

   Delete
 14. Anonymous6/8/13 21:18

  Oi, olipa onni että eksyin blogiisi sattumalta! :) ja hassua, en ole edes ajatellut että asut myös Tampereella! Ehdottomasti jään tänne seurailemaan ;)


  -smallthingselina

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, hauskaa, että löysit tännekin :) Kyllä vain, Tampere on hyvä paikka asua ;) Ja lämpimästi tervetuloa!

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.