Meripäivillä

Satuimme olemaan Kotkan lähellä Meripäivien aikaan, joten ajattelimme poiketa siellä ohikulkumatkalla. Kotkassa olen aikaisemminkin nopeasti käynyt, mutten Meripäivien aikaan. Yllätyin positiivisesti, kuinka suuri festivaalialue ja kaikki oheistoiminta kaupungissa oli! Porukkaakin vaikutti olevan hyvin liikenteessä :)


Bikiniyläosa: H&M, toppi: H&M, hame: Bonobo Jeans, laukku: Selected Femme, kello: MbMJ, rannekoru: Lindex, lasit: Ray-Ban

Asukuviin ei nyt valikoitunut kaikkein kauneinta taustaa, mutta eipä sen niin väliä. Asu ei ollut mitenkään erityisen harkittu, sillä tulin suoraan mökiltä, jonne olin ottanut mukaan lähinnä, noh, mökkivaatteita. Onneksi sentään yksi raitapaita oli matkassa ;) Pidän kovasti pellavasekoitteisesta hameesta, muttei tarvitse kuin kerran istahtaa, ja se on rypyssä!Kauhistuin muuten, kuinka kalpealta näissä kuvissa näytän! Minä kun luulin, että väriä olisi jo hieman tarttunut... Valaistuksella saattaa olla osansa asiaan, muuten ei auta kuin painaa rannalle heti auringon seuraavan kerran näyttäytyessä ;) 
Suurena merifanina viihdyin Meripäivillä, etenkin kun päivä oli kaunis kuin morsian! Yritin bongata kaupungissa asustavaa Annea, mutta ainoa bloggaajatar, kenet ohimennen näin, oli Mungolifen Anna (enkä juossut perään pyytämään nimmaria ;)). 

Ja tänään suunnataankin hieman toiselle puolelle Suomea, nimittäin PowerParkkiin!

Emmi

EDIT: Eipä ole täysin ongelmitta sujunut tämä bloggailun pariin palaaminen, minulla oli nimittäin hieman teknisiä ongelmia, joiden takia piilotin blogin väliaikaisesti. Toivottavasti se nyt näkyy kaikille niin kuin kuuluisikin!
You may also like:

4 comments

 1. Ihana asu, raita toimii aina! :) Ja kauniita kuvia! Harmi ettei törmätty!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, raitaan voi aina luottaa :) Varsinkin merellisissä tunnelmissa! Niinpä, ehkä joku toinen kerta :)

   Delete
 2. Ihanan raikas asu! Ja mukavaa, että olet taas palannut, juttujasi on kiva lukea. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Sarafina :) Ilo on omalla puolellani!

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.