Ylioppilas

Sain ihanalta siskoltani luvan julkaista muutaman kuvan hänen juhlistaan, joten palataan ajassa viikko taaksepäin (koen muuten suurta rappiota äidinkielessäni, sillä olin ensin kirjoittamassa sanan taaksepäin erikseen, ei näin!). Tällä kertaa emme viettäneetkään juhlia kotikotona, vaan vuokratussa juhlatilassa. Kaikki meni kuitenkin paremmin kuin hyvin ja juhlat olivat todella onnistuneet!


Siskoni oli tietysti mielestäni kevään kaunein ylioppilas. Ja kauhea, miten vanhaksi sitä itsensä tuntee, vastahan juhlittiin minun valkoista lakkiani!


Juustokakkuja upposi kyllä mahaani jokunen siivu... Myös seuraavana päivänä! Juhlapaikka oli koristeltu raikkaan vihrein sävyin, jotka sopivat hyvin sitä ympäröivään luontoon. Huomasin kuvia selaillessani, että olin lähinnä kuvaillut ihmisten kasvoja, enkä niinkään juhlamiljöötä. Sen takia siis tässäkin vain muutama palanen, joihin ei joku onneton kuvaukseni uhri sattunu.

Illasta menimme juhlapaikan vieressä sijaitsevalle rantamökille saunomaan ja viettämään rentoa iltaa. Ennen mökille siirtymistä oli tietysti vuorossa juhlakalun kuvaustuokio! Joko mainitsin, että siskoni oli mielestäni superkaunis? ;)
Suomen kesä näytti jälleen parhaita puoliaan ja ilta oli todella kaunis. Istuin suurimman osan illasta vain tuossa järven rannassa tuijottelemassa maisemia. Muutama sorsakin tuli syötettyä ja ehkä söpöin ikinä oli poikasiaan selässä kuljettava vesilintu (mikä tuo nyt on, jokin silkkiuikun sukulainen?).

Semmoiset juhlat tällä kertaa, kannatti Ranskasta asti piipahtaa :)

Oikein mukavaa viikonloppua!

Emmi
You may also like:

4 comments

 1. Olette ihan samannäköisiä, joten yhtä kauniita molemmat! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minusta tuntuu, että sisaruksilta puuttuu jokin kyky huomata omaa samannäköisyyttään :D Minusta kun meissä ei ole juurikaan samaa näköä, mutta muiden mielestä taas paljonkin! Kiitos kuitenkin kommentistasi, se piristi kovasti :)

   Delete
 2. Anonymous10/6/13 11:56

  Mistähän siskosi mekko on ostettu? aivan ihana mekko!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siskon mekko on kuulemma tilattu Lipsyn sivuilta. Itse en ole niihin sen tarkemmin tutustunut, mutta minustakin mekko on todella kaunis :)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.