Suomi-tyttö

Vähän erilaisia matkakuvia tällä kertaa, ihan koti-Suomesta :) Teimme perjantai-iltana kävelylenkin ja voi että, oli ihanaa olla tutuissa maisemissa! Fiilikset Suomesta olivat lähinnä seuraavat: lämmin kuuma, valoisa, tyhjä, vihreä, avara, raitisilmainen, kotoisa. Ranskassa kun pimeä tulee siinä kymmenen maissa illalla, niin Suomessa päivä vaan jatkui ja jatkui...Huomaa, että olin vielä vähän viluissani Ranskasta tullessani, sillä kovin kesäisissä vaatteissa en illalla uskaltanut ulos lähteä. Minuun on muuten taas iskenyt ihan tajuttoman ärsyttävä ja piinaava flunssa, joka ei lähde sitten millään. Ja voin kertoa, että yhteensä neljä lentomatkaa flunssassa ei ollut mikään kaikkein mukavin kokemus, tuntui kuin joku olisi porannut pääkoppaani korvien kautta. Mutta olivat nämä ilta-aurinkoiset Suomi-maisemat nyt sen arvoiset!

Kurre :)

Järvikin oli lähes peilityyni, ei voinut kuin ihailla ja tuijotella sen pintaa. Tuli kyllä semmoinen fiilis, että näihin maisemiin oikeasti kuulun, löysin siis vihdoin Suomi-tytön itsestäni :) Hassua, miten pitääkin aina mennä kauas ennen kuin näkee lähelle.

Mutta yksi asia kyllä on, mistä en niin Suomen kesässä ja maisemissa välitä, nimittäin hyttyset! Olin jo unohtanut näiden inhottavien otusten olemassaolon, kunnes ne selvästikin tajusivat minun olemassaoloni. Kuvassa en siis venyttele, vaan raavin jalkapöydästäni löytyvää pahkuraa...


Muistakaahan nauttia myös Suomen kesästä ja pysähtyä välillä ihmettelemään sen kauneutta. Saatatte vaikka löytää sen sisäisen Suomi-tyttönne :)

Emmi
You may also like:

10 comments

 1. Tosi kauniita kuvia! Ihana kesäillan tunnelma välittyy näistä:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti ja mukavaa, että tunnelma välittyi sinnekin :) Pitkät kesäillat ovat parhautta!

   Delete
 2. Mä olen tänä keväänä/kesänä löytänyt myös sisäisen Suomi-tyttöni vaikka en pitempää reissua tehnytkään. Äskenkin makoilin rannalla ja mietin,kuinka upealta kaikki näyttää nyt :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla, etten ole ainoa Suomen luonnon kauneuteen vasta herännyt :D Nyt kyllä kelit saavat kaiken näyttämään niin kauniilta! Ja vaikka täälläkin on nyt hyvät kelit, niin ei mikään voita Suomen kauniita kesäiltoja :)

   Delete
 3. Kyllä Suomen luonto vaan on kaunis! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinhän se on ja nyt vielä kauneimmillaan :)

   Delete
 4. Voi miten kauniita kuvia! Oravankin olet saanut kuvattua, ihana!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon Linda! Suomen maisemat ovat vaan niin kauniit :) Ja hih, oli kyllä todella kesy orava!

   Delete
 5. Upeita kuvia! :) Suomen kesää ei kyllä mikään voita :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin totta! Ja kiitos kovasti :)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.