Perles

Lupailinkin, että esittelisin hieman tarkemmin helmiäni, mes perles näin ranskalaisittain. Olen aina pitänyt helmikoruista, mutten koskaan omistanut aitoja helmiä. Minusta muoviset nappihelmet korvissa ajavat melkein saman asian kuin aidot helmet, ainakaan ei tarvitse pelätä niiden katoavan! Juhlakäyttöön on kuitenkin kiva saada ihan kunnon helmikorut, kyllähän nuo jo tuntuvatkin päällä niin erilaiselta kuin muoviset versiot.Kaikki korut on teetetty Kiinassa, missä helmet ovat huomattavasti edullisempia kuin Suomessa. Jos vierailette siellä päin, niin käykää ihmeessä teettämässä tai ostamassa omat korunne! Tällä kertaa luotin äitini makuun, enkä antanut helmille sen tarkempia mittoja tai vaatimuksia. Kovin tyytyväinen olin silti tuliaisiini :)
Juhla-asussani vilahtivatkin jo nämä lyhyemmät helmet. Pidän kovasti klassisesta mallista, ainoa pieni huolenaihe on magneetilla toimiva lukko. Helmet kuitenkin painavat sen verran, ettei niitä voi vahingossa tiputtaa mihinkään huomaamatta. Myös roikkuviin helmikorvakoruihin ihastuin, vaikken yleensä roikkuvista koruista korvissa niin välitäkään. Myöhemmin kinusin vielä äidiltäni parin nappikorviksiakin, aika vaativa tytär sanoisin!

Rannekorussani helmiä on kahdessa rivissä ja lukkokin vilahtaa tuossa toisessa kuvassa. Tätä voisin kuvitella käyttäväni jossain arkisemmassakin asussa, kuten tässä farkkujen kanssa. Pitkiin helmiin joudun vielä hieman totuttelemaan, ne kun ovat kunnon prinsessahelmet! Haaveenani olisi pukea ne päälle hieman eri tavalla kuin tässä, mutta palataan siihen sitten aikanaan (äiti, muistatko tuoda sen klipsin kesällä?). 

Kyllä nyt on taas tämän tytön materaalionni huipussaan! Mitäs mieltä te olette helmistä? :)

Emmi

You may also like:

4 comments

 1. Oi toi käsikoru on aivan ihana! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin minustakin! Se on näistä ehkä eniten arkikäyttöön sopiva, joten tulen varmasti käyttämään sitä ahkerasti :)

   Delete
 2. Kauniilta näyttävät sinulla! :)

  Minä silloin Kiinassa rohmusin niitä joka kerta kymmenittäin, joka reissulle oli uusia ideoita valmiina.. Silloin kyllästyin niihin pahasti, enkä kaulakoruja käytä helminä enää ollenkaan. Kuitenkin olen halunnut ne säästää, kun niin kauniita ovat: ihan varmaan tulee taas se vaihe!

  Yhdet on kyllä lempparit: teetin 7 valkoisesta nauhasta (yksi nauha on noin 40-50cm pitkä, tiedätkin varmaan :)) yhden pitkän korun, joiden helmien väliin sikin sokin laitatin pieniä lasikiviä ja kimalteita. Jokainen helminauha on myös eri kokoinen. Siitä tulee ihan mieletön röykkiö kaulalle, mutta upea! Tosin kerran se meni niin solmuun, etten millään meinannut saada sitä pois kaulasta edes :D

  Viime kerralla toin tosiaan 53 paria nappikorviksia... O-ou! Kiina on kyllä huippupaikka näiden suhteen! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiina on tosiaan helmien aarreaitta! Mutta varmasti niihinkin kyllästyy jossain vaiheessa :) Minä en ehkä arkena osaisi kaulassa helmiä käyttää (paitsi statement-koruissa?), mutta juhlakoruiksi nuo ovat mitä mainioimmat.

   Vau, helmiröykkiösi tosiaan kuulostaa hienolta! Mutta pakko vähän hihitellä mielikuvalle sinua kiskomassa sitä kaulastasi :D

   Nappikoruja pitää itsekin seuraavalla visiitillä hamstrata lisää!

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.