Mustavalkoista

Nyt näette jotain harvinaista, nimittäin palasen rakkaasta Suomi-asunnostani opiskelijaluukustani. Siskoni on nyt vaihtoni ajan asunut asunnossani, joten minulla oli mahdollisuus käydä siellä Suomessa vieraillessani. Voi että, odotanpa jo sinne pääsyä! Vaikka Ranskan asuntoni on opiskelija-asunnoksi todella hyvä, kaipaan vaaleampaa ja valoisampaa Suomi-kotiani todella. Jopa niitä tuttuja ja turvallisia Ikea-huonekaluja.


Tällä kertaa kuvasin kuitenkin enemmän asuani kuin asuntoani, sillä en halunnut liiaksi siskoni yksityisyyttä häiritä ;) Ilmeisesti sellainen asukki kuin asuntokin, sillä mustavalkoinen ei kummassakaan tapauksessa petä juuri koskaan. Pahoittelen kuvien tummuutta, sillä ne on aika myöhään otettu. Mutta mikä tuo tuommoinen luksus on kuin kokovartalopeili? Eipä ole puoleen vuoteen näkynyt moista.

Jotain hiuskriisin tynkää oli näköjään ilmassa, kun hiukset olivat ensin auki ja menivät sitten kiinni. Ja jaksan vieläkin päivitellä silmäpussejani, onneksi pahimmasta turvotuksesta on jo selvitty! Jos siis jotain hyvää pitää näistä kuvista löytää, niin tuohon hameeseen olen todella tykästynyt :) Niin mukava ja rento, mutta silti siisti (ainakin muutaman hetken silityksen jälkeen).

Bleiseri, huivi: Zara, toppi: Bershka, hame: Bonobo Jeans, laukku: CoccinelleOlen jo kovaa vauhtia siirtymässä takaisin kotia kohti, sillä tänään kirjoittelen lukukauteni viimeisen tentin! Sen jälkeen on tiedossa enää muutama hassu esitelmä (ranskaksi tosin, grrr) ja kesäloma voi alkaa :)

Joko siellä lomaillaan? :)

Emmi
You may also like:

10 comments

 1. Ihana hame ja asu muutenkin! :) Kaua sinä vielä siis olet Ranskassa? :) Huh, mulla on loppulomaani vielä reilu kuukausi jäljellä, joten ei auta kuin aamuisin töihin herätä, halusi tai ei, heh :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti, Anne :) Kouluni loppuu perjantaina, mutta jään vielä viikoksi lomailemaan tänne! Eli palailen sitten juhannuksena Suomeen :) Ei ole varmaan helppoa palata reissun jälkeen töihin ja varsinkin, kun loma siintää jo silmissä!

   Delete
  2. Oho, ompa aika mennyt nopeaa! Suomeen on kyllä nyt kiva palata, kun on kesä <3
   Loman jälkeen töihin paluu on aina yhtä kauheea :D Onneksi työni on aika rentoa ja ehdin blogejakin tässä välillä lukea, heh :)

   Delete
  3. No sanoppa muuta! Itsekin tässä vain pyörittelen silmiäni ajan kulumiselle :D Suomessa vierailuni jälkeen hyvät kelit sieltä siirtyivätkin Ranskaan, joten saa nähdä, miten täältä 30 asteen lämmöstä malttaa lähteä ;) Onneksi saa sentään palata kesällä, eikä esimerkiksi keskellä pimeää ja kylmää talvea!

   Rento työpaikka helpotta varmasti arkeen paluuta :) Tsemppiä sinne!

   Delete
 2. Kesälomaa on hurjat neljä päivää, ja nekin vasta heinäkuun tokalla viikolla.. Viikon loma on syyskuussa, jos vaikka lähtisi reissuun! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, reissusuunnitelmat kuulostavat erityisen hyvältä! Ja kyllähän neljässäkin päivässä jo ehtii lomailla :) On kiva, kun on jotain, mitä odottaa.

   Delete
 3. Kivannäköinen asunto, vaikkei siitä nyt kovin paljoa näykään!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, pieni sneak peek tässä vain :D Pidän siitä kovasti, vaikka se vähän opiskelijaluukku onkin... Ehkäpä lisää kuvia luvassa myöhemmin :)

   Delete
 4. Voi, kauniiltahan kämppäsi näyttää! :) Täälläkin ikävöidään omaa opiskelupaikkakunnan kotia, toisten nurkissa pyöriminen kun alkaa pitkän päälle tympiä, eikä sitä oman pikku kodin ihanuutta aina muistakkaan ennen kuin on hetken erossa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Eveliina! En uskonutkaan, että pientä asuntoa voi tulla niin ikävä :) Jotenkin kaipaa sitä, että kaikki asunnossa on omia tavaroita ja itse järjestettyinä. Onneksi pääsen sinne taas pian hääräämään!

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.