Kukkamekko

Kävin maanantaina ensimmäisissä (ja todennäköisestä täällä viimeisissä) alennusmyynneissä. New Lookin alet olivat siitä kivat, että sesonkijämistä sai -50% ja kaikesta muusta (!) -25%. Ei hullumpi tarjous, ja mukaan tarttuikin joitain juttuja, joita en ehkä täysihintaisena olisi ostanut.  

Näistä tiistain reissulta peräisin olevista kuvista voi bongata jo muutaman uutuuden. Reissusta on tulossa vielä omat tarinansa tänne, mutta halusin omistaa oikein oman postauksensa tuolle kukkamekolle. Kukkamekko on nimittäin jotain sellaista, mitä en ikinä olisi kuvitellut löytäväni päältäni, varsinkaan maksimitassa. Näköjään helle on pahemman kerran pehmittänyt pääni ;)

 
Näissä kuvissa mekko ei ole täydessä mitassaan, mutta helma ylttää tosiaan nilkkoihin asti. Pidän kovasti rennosta mallista ja kaikki ilmavuus on näillä helteillä plussaa! Toinen ostokseni New Lookista ovat alemman kuvan valkoiset sandaalit. Kaikki ballerinatkin alkoivat tuntua hiostavilta, joten sandaalit oli saatava. Haen vieläkin täydellisiä tummanruskeita nahkasandaaleja (saa vinkata ;)), mutta nämä olivat nyt tällaiset halppisversiot tähän hätään. Kultainen metalliosa on mielestäni hauska yksityiskohta :)

Mekko ja sandaalit: New Look, lasit: Ray-Ban
Hiuksia ei voi 35 asteen lämpötiloissa kuvitellakaan pitävänsä auki, joten rento sykerö käy reissukampauksesta. Mukavuus ennen kaikkea...

Kello: MbMJ, koru: Banana RepublicKukkamekosta taisi kertaheitolla tulla yksi kesän lemppareista, vaikka välillä tuleekin sellainen olo, että on kääriytynyt mummon verhoihin ;) Mutta ei sen niin väliä; ihanaa, kun kesällä voi pukeutua vähän huolettomammin ja ennen kaikkea fiiliksen mukaan!

Mitäs te tykkäätte kukista?

Emmi
You may also like:

4 comments

 1. Tykkään todella kovasti tästä sinun kukkamekosta! Kaikki eivät sytytä mutta tuon voisin omaankin kaappiini ottaa :)

  Ps. Kadehdin sun rusketusta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minäkään en yleensä syty kukille, mutta tässä oli jotain hauskaa :) Toivottavasti sille tulee Suomessakin käyttöä!

   Hih, rusketuksen eteen on tehty töitä tässä viime päivät, mutta se on vieläkin kaukana tavoitteesta ;)

   Delete
 2. ihana kukkamekko ja sinä kaunokainen!:)

  ReplyDelete

© Me Time. Design by MangoBlogs.