Kesäkuun kuulumiset

Apua, tässähän ollaan jo kesäkuussa! Rentouttavan Suomi-vierailu jälkeen arki iskee taas hetkeksi, kunnes on aika siirtyä kunnolla kesälaitumille. Ajattelin vähän valoittaa tänne (ja samalla itselleni) kesäkuun suunnitelmiani, sen verran kaikkea kivaa on tiedossa!

Koulua on minulla jäljellä nyt kaksi viikkoa. Muutaman kurssin kanssa riittää vielä tekemistä, mutta niihinkin jaksaa nyt panostaa, kun loppu häämöttää ;) Tietysti lopun häämöttäessä olemme myös kavereidemme kanssa suunnitelleet yhteistä farewell-iltaa tulevalle viikonlopulle. On kiva koota kaveriporukkamme vielä kunnolla koolle ennen kuin hajaudumme maapallon eri kolkkiin.


Odotan koulun loppumista myös siitä syystä, että saan siskoni tänne kyläilemään heti lomani alettua. Niin kivaa! Sunnitelmissa meillä olisi ehkä matkustaakin hieman ja valloittaa kaupunki nimeltä Lyon. Tämä on samalla viimeinen matkustusmahdollisuuteni minulle ennen Suomeen paluuta.

Siskoni vierailun jälkeen minun onkin jo aika pakata täältä kimpsuni ja kampsuni ja suunnata takaisin Suomeen. Haikeaa, mutta silti niin ihanaa. Fiiliksiä tästä varmasti tulossa enemmän sitten lähempänä :) Odotan kuitenkin Suomen kesää jo valtavasti. Kaikki muut kesät olen yleensä haaveillut ulkomaanmatkoista, mutta tällä kertaa haaveilenkin vain suomalaisista maisemista.

Paljon mahtuu siis tähän kuukauteen. Miltäs teidän kesäkuunne näyttää? :)

Emmi

 
You may also like:

2 comments

  1. Kesäkuun näyttää kovin työntäyteiseltä, mutta onneksi on heinäkuussa lomaa (jopa 4 pv :D). Tosin pääsen EHKÄ muuttamaan viimeinkin omilleni! :) Ja onhan tässä kuussa myös juhannus. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi, muuttosuunnitelmat kuulostavat kivalta! Mihin olet muuttamassa? :) Totta, minulta aina unohtuu nuo juhlapyhät täällä. Mutta juhannukseksi suuntaankin jo Suomeen, jipii!

      Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.