Juhla-asu

Heippa! Täällä olen taas kunnolla linjoilla. Ranskaan on palattu ja taisin tuoda Suomesta osan aurinkoa mukanani. Jo oli aikakin!

Suomesta minulla on kerrottavana vaikka mitä kivoja juttuja, mutta ajattelin ensimmäisenä esitellä asun, jossa lopulta päädyin siskoni ylioppilasjuhliin lauantaina. Juhlat olivat aivan mahtavat ja katselin juuri hymysuin sieltä ottamiani kuvia. Totesin samalla, kuinka paljon värikkäät, valoisat ja ennen kaikkea kesäiset kuvat voivatkaan ilostuttaa! Olin jo aika huonolla tuulella, kunnes aloin selailemaan kuvia ja kaikki hyvät hetket muistuivat mieleen :) Olin jopa (harvinaista kyllä) tyytyväinen ottamiini kuviin, joten ehkä vilauttelen niitä vielä täälläkin.

Mekko ja jakku: Zara, korut Kiinasta

Mutta se asu sitten. Kevyen ja rennon maksimekon löysin mistäpä muualtakaan kuin Zarasta. Kesäinen bleiseri minulta tällä hetkellä uupuu, joten tyydyin aina turvalliseen mustaan. Kauaa tuota ei tarvinut päällä pitää, niin lämmin oli! Sain vanhemmiltani tuliaisiksi helmistä tehtyjä koruja, jotka malttamattomana halusin heti päälleni. Voisinkin esitellä niitä vielä myöhemmin tarkemmin :)

Ilman kriisejä en tosin tästäkään päivästä selvinnyt. Aamulla tajusin, ettei minulla ole ollenkaan hiustenkuivaaja matkassa, apua! En sitä siihen hätään mistään saanut, joten oli pärjättävä ilman. Mistään kiharoista ja kampauksista oli siis turha haaveilla ja tästä suorastakin tukasta olisin saanut hieman kuohkeamman sillä hiustenkuivaajalla... Eipä voinut mitään, lättätukkana sitten mentiin tämä päivä.


En oikein osaa sanoa, viihdyinkö maksimekossa vai en. Toisaalta oli ihanaa, kun sai jalat piiloon, mutta toisaalta malli on kuitenkin vieras, varsinkin juhliin. Ehkä se vaan vaatii totuttelua :) Onneksi tämä mekko on niin rento, että voin sitä kesällä käyttää varmasti muuallakin!

Emmi


You may also like:

6 comments

 1. Anonymous5/6/13 21:02

  Aivan ihana juhla-asu sinulla! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti ihanasta kommentistasi :)

   Delete
 2. Ooi, ihana maxi! Sopii kaunottarelle kuin nenä päähän. :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihana! Olin kyllä tyytyväinen löydettyäni vihdoin tarpeeksi yksinkertaisen mekon :)

   Delete
 3. Aivan ihana asu emmi ! :) Tuo maxi sopii niin nätisti sinulle !

  ReplyDelete

© Me Time. Design by MangoBlogs.