Sadepäivän asu

Aurinkoista huomenta!

Torstaina päivä oli kaukana aurinkoisesta, mutta nappasin silti muutaman asukuvan parvekkeella sateenvarjon alla. Tätä voi kutsua jo uhrautumiseksi!  

Paita ja farkut: Zara, kello: MbMJ, koru: Banana Republic, ballerinat: H&M, laukku: Second hand
Sateisen kelin vuoksi laitoin jalkaani ainoat tekonahkaiset ballerinani, tänä keväänä ostamani H&M:n nudet yksilöt. Tuo väri on mielestäni todella kiva, eikä 10 euron hinta ihan hirveästi lompakkoa rokottanut. Käyttöikä ei varmastikaan ole huima, mutta ajattelin käyttää näitä lähinnä vain sadekeleillä, kun haluan varjella nahkaisia baltsujani :)

Zaran topissa on aika jännä leikkaus, mutta pidän siitä kovasti. Tuo lepattava osa tuskin on aina ojennuksessa, mutta eipä sen niin väliä. Olisin ehkä mieluummin heittänyt päälle tummansininen bleiserin, mutta illan teema oli tällä kertaa punainen. Joku ovela voi Instagrammista (@emmite) kurkkia, mitä punaista kavereillani oli päällä ;) 

Jee, ei sada enää :)

Tuota bleiskaa olisi voinut hieman silittää, mutta muuten olen ihan tyytyväinen asuuni :) Näitä helppoja perusasuja, jotka koostuvat yksinkertaisista elementeistä; mukavat farkut, kiva toppi ja bleiseri harvemmin pettävät!

Mitä elementtejä te suositte asuissa?

Emmi
You may also like:

4 comments

 1. Asupohdintaa olen harrastanut minäkin tänään ja siihen liittyen blogissani onkin sinulle haaste :)

  http://seathatsparkles.blogspot.fi/2013/05/my-style-osa-1-pukeutuminen.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Cara, käynkin heti kurkkaamassa :)

   Delete
 2. Elementteinä mulla on istuvat farkut, rento teeppari ja mukavat kengät. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Teepaitakin on kyllä tärkeä perusvaate! Harmi vaan, etten ole löytänyt sitä "täydellistä" teepparia vielä itselleni, pitää jatkaa etsimistä :)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.