Ostoslakon tunnustukset

Jaahas, huhtikuu on lusittu ja nyt onkin jo toukokuu! Kuun vaihtuminen tietää myös täällä uhoamani herkku- ja ostoslakon päättymistä. Kylläpä tuo kuukausi hujahtikin nopeasti ja kivuttomasti. Jätin terapiashoppailut kokonaan väliin ja kaupoissakin kiertelin oikeastaan vain lomamatkallani Sveitsissä. Muutama tarkkaan harkittu ostos tuli sitten lomalla tehtyä, joten aion nyt tunnollisesti esitellä ne täällä... Tykkään muutenkin ostaa matkamuistoksi ennemmin käytännöllisiä vaatteita kuin jotain muuta tavaraa :)

Tummansininen bleiseri on ollut ostoslistallani siitä asti, kun kauhistelin edellisen yksilöni laatua (täällä). Sovitin useampaa bleiskaa reissuni aikana ja parhaimmat ehdokkaat löytyivät ihan perusliikkeistä, Zarasta ja Mangosta. Koska Zaran yksilö oli hinnaltaan kaksinkertainen tähän Mangon versioon verrattuna, päädyin edullisempaan. Lisäksi en olisi ostanut bleiseriä missään nimessä Sveitsin Zarasta, siellä nimittäin hinnat olivat huomattavasti korkeammat kuin täällä Ranskassa! Mangonkin hinta taisi olla hitusen korkeampi, mutta koska Grenoblen Mango on tällä hetkellä remontin vuoksi suljettu, oli minun suorastaan pakko tarttua tähän bleiseriin Zürichissä. Plussaa myös bleiskan materiaaleista: 52% puuvillaa ja 48% pellavaa, luonnonkuituja siis :) Materiaali tuntuukin paljon laadukkaammalta kuin edellisen bleiserini, toivottavasti se sitä myös on!


Tummansininen bleiseri käy mielestäni melkein kaikkeen ja onkin yksi luottovaatteistani. Kultaiset napit tuovat tähän hauskan lisän, ja ne saa tarvittaessa irroitettuakin, jos ne rupeavat tympimään. Tämä bleiska pääsi päälleni myös vappuaattona, kun päädyin lopulta paikalliseen pubiin katsomaan jalkapalloa kavereideni kanssa. Ei siis mikään peristeisin vappu, Suomessa kun se tulee yleensä vietettyä haalareissa ja tupsulakissa :D Joka tapauksessa, tunsin tässä oloni niin kotoisaksi, että se pääsee varmasti jatkossakin usein ylleni!

Toinen ostokseni on Lausannen Massimo Dutilta. Tuo liike aina kummasti vetoaa minuun reissuillani, sillä sitäkään ei Grenoblesta löydy. Minulla ei juurikaan ole siistejä hihattomia yläosia, joten tämä silkkipaita puhutteli minua liian intensiivisesti sieltä vaaterekiltä... Kesän lähestyessä pitäisi kai ostaa kirkkaanvärisiä ja vaaleita vaatteita, mutta tummansininen on vaan niin kaunis ja käytännöllinen väri mielestäni :) Väri tosin vaihtelee hieman valosta riippuen, kuten näistäkin kuvista näkee.


Semmoisia tunnustuksia tällä kertaa, onko hairahdukseni anteeksiannettavissa? Mitäpä arvon raati tykkää näistä vaatekappaleista noin muuten? :) Mitään himoshoppausta en ajatellut nyt huhtikuun jälkeenkään tehdä, tavoitteenani on nimittäin säästää uuteen laukkuhankintaan. Kohde vaan vielä vaihtelee ;)

Herkkulakon suhteen ei sen sijaan ole tunnustettavaa, mutta ajattelin tehdä pienen jutun herkuttelusta huomiseksi. Palataan siihen siis piakkoin :)

Emmi
You may also like:

10 comments

 1. Täältä saat ainakin kymmenen pistettä ja papukaijamerkin. Molemmat on simppeleitä, mutta tyylikkäitä ja niitä voi varmasti yhdistellä eri tavoin eri tilaisuuksiin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! Olen kyllä itsekin tyytyväinen näihin löytöihin :)

   Delete
 2. Ihanat ostokset, huolisin molemmat kyllä omaankin kaappiini :)

  Tiedätkö onko Mangon hinnat Ranskassa Suomen hintoja edullisemmat?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Anne! :)

   Mangon hinnat ovat verkkokaupan mukaan kalliimmat Ranskassa kuin Suomessa, mistä hämmästyin aluksi kovasti! Olin nimittäin joskus alennusmyyntien aikaan laittamassa tilausta menemään, kunnes tajusin vaihtaa maaksi Ranskan ja hinta pompsahtikin ylöspäin - jäi siis ostokset tekemättä :D Luulen, että liikkeissä on samat hinnat (en tosin ole satavarma, sillä en tajunnut niitä vertailla ennen kuin tuo Mango meni täällä remonttiin), joten ei kannata ainakaan edullisempien hintojen perässä mennä täällä Mangoon :/

   Delete
 3. Kivan näköiset shoppailut :)

  ReplyDelete
 4. Aivan ihania ostoksia! Kyllä noilla kelpaa jo lakon rikkoa. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, kiitosta vain Sarafina! :)

   Delete
 5. Hyviä hankintoja! Toivottavasti näemme näitä piakkoin asukuvien muodossa. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Elisabete! Ehkä nopeammin kuin arvaatkaan ;) Ainakin bleiseri on sen verran luottovaate, että sitä näkyy varmasti päällä useasti!

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.