Mukava maanantai

Eilen se vihdoin koitti, pitkästä aikaa aurinkoinen päivä! Minulla on maanantaisin sopivasti kahden ja puolen tunnin mittainen "lounastauko", jolloin tulen yleensä kotiin tekemään itse lounaani. Aurinkoisina päivinä on tullut tavaksi nauttia lounas parvekkeella istuskellen ja auringosta nautiskellen :) Ei yhtään hullumpi tapa aloittaa viikko!

Jaksan aina puhua säästä, mutta kyllä se niin vain menee, että aurinkoisella ilmalla löydän sen elämäniloisen puolen itsestäni ja sateella se helpommin unohtuu. Pitkästä aikaa innostuin taas kameran kanssa leikkimisestäkin, viime aikoina se on jäänyt harmittavan vähälle käytölle! Kuvat ovat minulle hirveän tärkeitä ja olen monesti harmitellut, kuinka tänne blogiinkaan en ole vähään aikaan saanut mitään kunnon kuvamateriaalia. Hyviin kuviin kun yleensä tarvitaan sitä valoa, jota täällä ei ole näkynyt. Sisällä otettuja kuvia taas synkistävät entisestään todella tummat ja kuluneet pinnat, vitsit kun odotan jo valoisaan Suomi-kotiini (lue: opiskelijaluukkuuni) pääsemistä!

Mutta takaisin partsille! Meiltä ei todellakaan mitään terassikalustoa täältä löydy, joten yleensä heivaan työtuolini ovesta pihalle ja loikoilen sitten siinä, käy se niinkin. Farkut vaihtuivat heti luennolta päästyäni shortseihin, H&M:n rennoista punaisista shortseista on tullut lempparini auringonottohetkiin. Esimerkiksi kaupungille ne ovat mielestäni liian lyhyet, mutta auringonottoon juuri passelit. Auringon jättämät rajat minimoidaan lisäksi tuubitopilla ;)


Uskaltauduin jopa kuvaamaan valkoistakin valkoisemmat kinttuni tänne, kääk! Punaisen ja mustan yhdistelmä ei yleensä ole mikään lempparini, mutta auringonottoon harvemmin  mietin asuvalintaa sen kummemmin. Lounastauon tärkein asuste on tietysti aurinkolasit, toki rannekelloakin on hyvä välillä vilkuilla, jotta muistaa palata vielä takaisin koululle ;)
Koulun jälkeen kävin vielä keskustassa pyörähtämässä, palautin nimittäin pitkän harkinnan jälkeen toisen ostamistani mekoista. Samalla jäin pitkästä aikaa puistoon istuskelemaan ja fiilistelemään kesää :) Oli niin rentouttavaa vain paistatella siinä ja katsella hyväntuulisia ihmisiä. 

Tällä aurinkoenergialla selviän taas seuraavat sadepäivät ja pian olenkin jo Suomessa käymässä! Siellä olisikin sitten paras paistaa aurinko koko vierailuni ajan ;)

Emmi
You may also like:

6 comments

 1. Kiva,että sinnekin tuli aurinkoista! :) mulla on nyt toinen lomaviikko täällä Suomessa menossa ja kelit on ollu kyllä ihan mahtavat! :) Nytkin istuskelen aurinkotuolissa ja mittari näyttää 24 astetta! Viikonloppuna pitäisi olla vielä lämpimämpää :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, kiva kuulla sinusta Hjenn! Olin niin murheissani, kun en enää löytänyt blogiasi.

   Siellä on todellakin nyt säät suosineet, hyvään aikaan päätit lomailla ;) Olen kuunnellut (hieman katkerana) poikaystäväni hehkutusta kauniista ilmasta, kun itse kärvistelen täällä vesisateessa! Onneksi silloin tällöin paistaa aurinko tähänkin risukasaan :)

   Oikein mukavaa lomaa sinne! Pidän täällä peukkuja pystyssä, että kauniit ilmat jatkuvat ainakin viikonloppuun asti :)

   Delete
 2. voi että, sulla on ihana blogi :) Olipa kiva törmätä tähän!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla, että olet tänne eksynyt ja vielä tykännytkin! Tällaiset kommentit saavat aina hymyn korviin :)

   Delete
 3. Hih, täällä toinen joka jaksaa aina hehkuttaa ja iloita auringonpaisteesta ja lämmöstä! :) Toivottavasti saataisiin nauttia auringosta koko kesä! ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Auringosta saa vaan niin paljon hyvää energiaa ♥ Koska viime kesä ei ollut erityisen aurinkoinen, niin tämän on pakko olla ;)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.