Mitä kuuluu?

Heippa! Mitä teille kuuluu? :) Havahduin siihen, etten ole taas hetkeen tänne kunnolla kuulumisiani kirjoitellut ja välillä on hyvä käydä itsekin läpi viime viikkojen kuulumisia. En nimittäin tiedä aina itsekään, mihin tämä kaikki aika on vaan kadonnut...
 
Edellisen lomani jälkeen olen elänyt suhteellisen harmaata arkea, kirjaimellisesti. Minun tuurillani kevät täällä on ollut surkein ties monenteen vuosikymmeneen, eikä aurinkoa ole juuri näkynyt. Ironista on myös se, että Suomessa on nyt kesäisempää kuin täällä ja lueskelin juuri täkäläisestä paikallislehdestä, kuinka pienten ravintoloiden ja putiikkien talouskin on jo alkanut kärsimään tästä jatkuvasta sateesta. Ja minä kun kuvittelin tulevani tänne nauttimaan aikaisesta keväästä ja kesästä... 
 
Säästä valittaminen on ehkä turhinta ikinä, mutta onhan tämä nyt aika kökköä. Olisi niin paljon helpompaa keksiä tekemistä, johon liittyisi ulkoilma ja auringonpaiste. Tuntuu, että olen käyttänyt täällä samoja vaatteita tammikuusta toukokuuhun ja shortsit ja hameet ovat pysyneet tiukasti vaatekaapissa. Ei siis pelkoa, että olisi liikaa ollut inspiraatiota pukeutumisen suhteen! Eilen kaivoin taas paksut neuleetkin esiin, kun ulkona tuuli tuiversi luihin ja ytimiin.

Mutta on näistä sadeilmoistakin jotenkin selvitty! Keräsin taas muutamia Instagram-kuvia (@emmite) niistä viime viikkojen iloisemmista (ja muutamasta vähemmän iloisesta) hetkistä.
Onneksi sateella voi aina käydä shoppailemassa (1.). Eilisen shoppailureissun päätteeksi kasvoilla oli tyytyväinen virne, löysin nimittäin (vihdoin) kaksikin kivaa mekkoa. Niistä lisää myöhemmin ;) Hypin myös riemusta lenkkipoluilla (2. & 3.), jonne pääsin vihdoin pitkään kestäneen flunssan jälkeen. Tosin tuollakin lenkillä kastuin noin kolme kertaa litimäräksi, ilmankos olo on taas hieman räkäinen...
 
Onneksi kavereiden seura jaksaa aina piristää (4.). Kävimme tiistaina syömässä porukalla Flammkucheja, jotka ovat aika herkkua! Kuvassa menossa ovat jo makeat jälkkäriversiot, mutta flammkucheja saa myös suolaisina. Näitä on hyvä syödä porukalla, niin saa maistella montaa eri makua :)
 
Kavereiden kanssa on vietetty aikaa myös esimerkiksi Suomi-Ruotsi-ottelua katsoen tässä meidän huikeassa kisastudiossa (5.). Pelin aikana naapuri oli ilahduttanut meitä leikkaamalla rikki pyöriemme lukot (6.). Olimmehan jättäneet pyörämme hänen yksityisalueellensa, jota ei oltu merkattu mihinkään. Ranskalaiset... Olen silti ihmeissäni, ettei täällä vielä tämän suurempia vastoinkäymisiä ole tullut vastaan.

Viime aikoina syömiseni ovat olleet vähän mitä sattuu ja se kyllä näkyy ja tuntuu. Olo on heti paljon nuutuneempi ja energiatasot nollissa, kun säännöllinen ja terveellinen ruokarytmi puuttuvat. Nyt kyllä tsemppaan taas, tai en mahdu pian kumpaankaan ostamistani mekoista ;) Inspiraationa helppo lempilounaani (7.), munakasta vihanneksilla.

Yhtenä päivänä aurinkokin jopa näyttäytyi (8.), piti heti ottaa kuva todisteeksi.Viikko sitten pidimme nyyttäreitä kavereiden kanssa ja kaikki toivat jotain kotimaastaan tuttua. Me teimme tietysti karjalanpiirakoita (9.). Maistui muuten muillekin. Siitä ruuasta puheen ollen... Bongaa lautaselta jotain Italiasta, Ruotsista, Saksasta ja Kanadasta (10.). 
 
Uusi bleiseri on liimautunut päälleni ja pelkään kuluttavani sen pian puhki (11.). Sen materiaali ja malli ovat vaan niin loistavat! Kävin jo nettisivuilla katsomassa, missä muussa värissä voisin sen hankkia... En osannut päättää.
 
Lopuksi vielä esittelyssä yksi lempipaikoistani täällä, nimittäin tori (12.). Rakastan ranskalaista toria, jossa valikoima on huikea ja hinnat edulliset. Minulla on nyt jo ikävä näitä toreja, vaikken ole mihinkään lähtenytkään. Tästä inspiroituneena ajattelin, että voisin koota omat postauksensa siitä, mitä erityisesti Ranskasta jään kaipaamaan :) Siitä(kin) siis lisää myöhemmin!

Tulihan taas sekavat kuulumiset, mutta sellaiset ovat fiiliksenikin olleet viime aikoina. Tuntuu, että olen joka toinen päivä hyvällä tuulella ja joka toinen päivä huonolla. Tällä hetkellä odotan jo Suomeen paluuta, toisaalta taas pelottaa ajatus siitä, että vaihto on ohi. Koulu ei inspiroi nyt yhtään, vaikka siihen pitäisi eniten panostaa ja sen sijaan tekisi mieli vaan viettää aikaa kavereiden kanssa, joita ei pian enää näekään... Huh, kai sitä vähemmästäkin on pää pyörällä.

Mutta niin, mitä teille kuuluu? :)

-Emmi
You may also like:

4 comments

 1. Mitäpäs tänne sateeseen, ihan hyvää, mutta työntäyteistä. :)

  Ihania (ja herkullisia) kuvia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ai sielläkin sataa nyt :/ Tsemppiä töihin!

   Delete
 2. Muakin oikein rasittaa omat säärutinani, mutta kyllähän tuo ihan uskomattoman paljon vaikuttaa mielialaan! :)

  Ai vitsi, alkoi tehdä mieli karjalanpiirakoita! :) Joskohan saisin leivonnan aikaiseksi vaikka viikonloppuna...?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sama juttu, mutta minkäs sille voi :D Tänään kuulin, että lämpötilat ovat täällä olleet jopa 14 (!) astetta normaalia toukokuuta kylmempiä. Huh, kaipaan jo talvitakkia...

   Karjalanpiirakat kyllä maistuivat pienen tauon jälkeen :) En tiedä, saako Ranskasta helposti ruisjauhoja (?), mutta onneksi kämppikselläni oli niitä jemmassa.

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.