Minun tyylini

Sain todella kivan haasteen Sea That Sparkles -blogin Caralta, joka on itsekin varsinainen tyylitaituri! Ihailen Caran selkeälinjaista vaatekaappia, jonka sisällöstä voisin mieluiten kahmia kaiken omillekin hyllyilleni.

Vaikka tämä haaste oli todella kiva, oli se myös yllättävän haastava. Miten kiteytän tyylini? Apua!

Minulla taitaa tyylini suhteen olla vain yksi päämäärä: selkeys. Haluan, että kaapistani löytyvät ainakin ne perusvaatekappaleet, joita voi aina yhdistellä keskenään ja sitten tarvittaessa maustaa hieman poikkeavilla jutuilla. Perusvaatekappaleisiin ja asusteisiin olen valmis panostamaan, "poikkeavat jutut" hankin sitten edullisemmin alennusmyynneistä tai ketjuliikkeistä. Esimerkiksi farkkupaita ja maksihame ovat minun tyylissäni niitä poikkeuksia.


Kollaasin kuvat: Polyvore

Perusjuttuja minulle ovat esimerkiksi bleiserit, rennommat kauluspaidat ja farkut. Asusteissa tykkään laukuista, ei sille mitään mahda ;) Olen siis enemmän laukku- kuin kenkätyttö, osittain siitäkin syystä, että rikon aina kenkäni! On tietysti kiva, että laukut ja kengät sopivat yhteen, kuten jo täällä kirjoittelin. Koruista panostus kunnon kelloon on ollut ehdottomasti hintansa arvoinen, näyttävä kello riittää jo yksinään koristamaan asun. 

Vaikka pyrin pukeutumaan pääasiassa siististi, olen myös todella mukavuudenhaluinen. Käytän esimerkiksi todella harvoin korkokenkiä, sillä kuljen paljon mieluummin tennareissa. Tyttömäisyys ei juurikaan näy arkityylissäni, vaikkakin Pinterestissä inspiraatiokansiostani löytyy toinen toistaan kauniimpia asukokonaisuuksia. Luulen, että olen liian sporttinen ollakseni kovin tyttömäinen :) Ei sillä, että se olisi välttämättä huono asia!

Kuvat lainattu: täältä ja täältä


Mielestäni nämä kaksi kuvaa kiteyttävät tyylini parhaiten: tyylikkäästi, mutta rennosti! Veikkaan, että jo hieman kulunut sanapari classy casual on se tyylini perimmäinen olemus.

Olen viime aikoina haastanut niin monia, etten laita tätä nyt eteenpäin erityisesti kenellekään :) Tämä oli kuitenkin ehdottomasti yksi parhaimmista haasteista, mihin olen törmännyt! Toivon siis, että mahdollisimman moni tämän toteuttaisi, oman tyylin pohtimisesta tuskin koskaan haittaa on.

Emmi
You may also like:

4 comments

 1. Taidanpas tämän vielä joskus vaikka tehdäkin. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva, että tartut haasteeseen! :)

   Delete
 2. Mukavaa, että tartuit haasteeseen. Tuo ei tosiaan ole ihan helppoa kiteyttää tyyliä yhteen postaukseen. Tuo on kyllä niin totta, että niihin peruspilareihin kannattaa satsata, koska niille tulee käyttökertoja kuitenkin niin paljon. Sinun tyylisi on kyllä juuri ihanan selkeä, tykkään! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tähän oli kiva tarttua, kiitos vielä haasteesta :) Ja tosiaan, ei se niin helppoa ollutkaan! Selkeyttä olen tietoisesti hakenut viime aikaisilla hankinnoilla, aika paljon tavaraa on myös kaapista roudattu kirppikselle... Kai tuo vaatekaappi on vaan sellainen ikuisuusprojekti :D

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.