Mekko kesän juhliin

Viime aikoina olen kierrellyt vaatekaupoissa erityisesti mekonkuvat silmissäni, sillä tämän kuun lopussa pääsen juhlistamaan siskoni valkolakkia. Kaikki vaatekaapistani (kröhöm, siis häkkivarastostani) löytyvät kesämekot on nähty sukujuhlissa jo moneen otteeseen, joten olisi kiva löytää pitkästä aikaa kesäinen juhlamekko. Olen kuitenkin aika pettynyt kiertämieni liikkeiden tarjontaan, eikä mikään mekko ole vielä herättänyt vau-reaktiota. 

Muutaman varteenotettavan vaihtoehdon löysin, mistäs muualtakaan kuin Mangosta ja Zarasta. Pidän todella simppeleistä malleista, mekossani ei saa olla mitään "ylimääräistä", kuten kirjailuja, paljetteja tai montaa eri väriä. Pidän myös kirkkaista väreistä, esimerkiksi punaisesta ja keltaisesta, mutta tällä kertaa haluaisin vaalean mekon, johon mielelläni yhdistäisin nudet korkoni ja helmikorut.

Kollaasin kuvat: Polyvore

En ole koskaan ollut erityisesti vaaleanpunaisen ystävä, mutta Mangon maksimekon persikkainen nude kiehtoo minua kovasti. Tässä mekossa arveluttaa kuitenkin tuo helman pituus, onko maksimekko ihan kelpo vaihtoehto ylioppilasjuhliin? Pelkään sen olevan liian juhlava, vaikka maksimekkoja jo paljon näkyykin. Tämä mekko tuskin myöskään toimisi minulla juhlien jälkeen arkimekkona, ehkä korkeintaan iltamenoissa.

Zaran mekko on malliltaan todella kaunis, harmi vaan, ettei malli oikein istunut päälleni. Vartaloni ylä- ja alaosat ovat hiukan eri kokoa, mikä tuottaa ongelmia vartalonmyötäisten mekkojen kanssa. Myös mekon avonainen selkä tuottaisi päänvaivaa, millaiset rintaliivit sen kanssa oikein kuuluisi pukea?

Tässäpä vielä huonot sovituskuvat molemmista mekoista. Zaran mekon yläosa ei kyllä istu sitten millän ja Mangon mekossa tosiaan arveluttaa vielä tuo pituus ja myös se, että leventääkö se liikaa vyötäröä (joka minulla on ehkä se ainoa vähän kapeampi kohta...). Lisäksi tuo Mangon mekko pitäisi tilata nettikaupasta, tosin se nyt ei haittaa, kun koko on tiedossa :)


Mitäs mieltä olette näistä mekoista? Ja jotain näiden tyyppisiä mekkoja olisi siis edelleen hakusessa, joten jos olette jossain törmänneet vastaaviin, niin vinkatkaa ihmeessä :)

Emmi

Ps. Koska tykkään simppelistä, tein myös bannerista vähän simppelimmän vaihtelun vuoksi. Onko se jo liian simppeli?
You may also like:

8 comments

 1. Oi oi, tuo Mangon maxi näyttää täydelliseltä! Olen etsinyt maximekkoa jo varmaan kaksi kesää, eikä täydellistä ole tullut vastaa, mutta ehkä tuo voisi olla se! Pitää päästä äkkiä tsekkaamaan, jos noita olisi täällä.. Kiitos vinkistä!:)

  Ja minun mielestäni maximekko kävisi vallan hyvin ylppäreihin. Kun pitää asusteet simppeleinä, se ei olisi mitenkään liian juhlava:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva, että vinkistä oli apua! Voi olla, että laitan sen itsekin pian tilaukseen, jos ei mitään istuvampaa löydy. Tuo mekon yläosa oli nimittäin sen verran kireä, että piti ottaa yksi koko normaalia isompi ja sen seurauksena tuo vyötärö jää mielestäni hieman liian leveäksi. Saisi sitä tosin ehkä itse kavennettua... Hmm, hankalaa :D

   Kiitos mielipiteestä! Luulen, ettei sukuni minua tuomitsisi välttämättä mistään etikettirikkeestä, vaikka maksiin päätyisinkin ;)

   Delete
 2. Kivanvärisiä mekkoja olet kyllä löytänyt. :) Vaikka maksimekkoja näkee, ehkä ne kuitenkin on vähän liian pitkiä juhliin.. Muttei se kuitenkaan saisi liian lyhytkään olla.. Äh, miksei miehillä ole koskaan samoja vaateongelmia? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No sanopas muuta :D Mutta kiitos mielipiteestä! Saa nähdä, mihin päädyn :)

   Delete
 3. Anonymous9/5/13 20:37

  Molemmat mallit on kauniita. Kotelomekko tosin saattaa olla tukala jos sattuu juhlapäivälle osumaan tosi kuuma sää. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Kertu! Totta, tuota en ajatellutkaan... Tuo maksi on varmasti mukavampi päällä :)

   Delete
 4. Ted Bakerilla on vähän tuon mallinen, upeilla yksityiskohdilla koristeltu valkoinen kotelomekko, kannattaa käydä katsomassa jos jostain löytyy :) Ihanan värinen tuo maksimekko!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, kiitos vinkistä! Se on todellakin, vähän vaihtelua minunkin vaatekaappini väreihin :)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.