Jotain pientä ja söpöä

Huh, viikosta selvitty! Voin sanoa rehellisesti, että takanani on nyt rankin viikko täällä Ranskassa tähän mennessä, eikä kiireet vielä hetkeen lopu. Kaiken lisäksi olen aikamoinen sählääjä ajoittain, luin esimerkiksi hiki hatussa tiistain tenttiin, kunnes tiistaina kuulin, että se onkin vasta viikon päästä. Hups. Perjantaina puolestani olin väärässä harkkaryhmässä ja ihmettelin siellä noin tunnin, kunnes joku minua valaisi asiasta. Ahaa, harkkani ovat vasta tämän jälkeen ja saan istua siis perjantaisin koulussa kello 18.00 asti. Kuinka mukavaa!

Rankan viikon jälkeen ajattelin "palkita" itseni pienellä shoppailureissulla, kohteena jälleen täällä kaipaamani mekko. Taisin olla aika väsynyt ja pitkän päivän jälkeen ärsyyntynyt, joten mekkoa ei tietenkään löytynyt. Tänään käyn ehkä vielä läheisessä ostoskeskuksessa mekon perässä, muttta muuten toivo tämän paikan suhteen on menetetty! Kurkkasin Mangon nettikauppaan ja sieltäkin oli haaveilemani mekko minun koossani jo myyty loppuun, joten sekään ei nyt onnistu. 

Joka tapauksessa, löysin jotain pientä Galeries Lafayettelta. Olen jo pitkään halunnut avaimilleni jonkin säilytyspaikan, sillä yleensä heitän ne vain laukun pohjalle pyörimään. Mitään kovin kallista pussukkaa en avaimilleni halunnut hankkia, joten ratkaisu löytyi Nannen vinkistä Longchampilta. Aika suloinen, eikö?


Olin myös yllättynyt Longchampin asiakaspalvelusta, se oli suorastaan yliystävällistä. Tämä naurettavan pieni ostokseni käärittiin ties mihin silkkipapereihin ja kuitillekin sain oman kotelonsa. Lisäksi minua pyydettiin antamaan yhteystietoni pisteelle, jotta he voivat sitten lähetellä katalogeja. Hyvä, ettei minua saateltu ulko-ovelle ja minua vähän jopa nolotti tuo kohtelu. Kaipa näille ranskalaisille Longchamp vaan on niin suuri ylpeyden aihe? 

Arjen pikkuapulaisetMyös penaalini olen joskus aikoja sitten Longchampilta hankkinut ja nyt nämä kaksi kaverusta kulkevat sulassa sovussa koululaukussani. Mitäpä seuraavaksi, uusi meikkipussi? ;)

Hyvien kosmetiikkatarjousten houkuttelemana ostin myös ensimmäisessä kuvassa näkyvät Essien lakat, mutta ajattelin niistä kirjoitella enemmän vasta niitä testailtuani.

Mukavaa viikonloppua!

Emmi


You may also like:

4 comments

 1. Voi, onpa suloinen! Mäkin oon aina saanut Ranskassa Longchampilta tosi hyvää palvelua. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikös! Tämä on myös todella käytännöllinen, sillä saan sinne kolmet eri avaimeni, jotka on muuten pidettävä erillään :) Ja asiakaspalveluun on kyllä selvästi panostettu!

   Delete
 2. Onpas sulla ollut epäonninen viikko! Mutta oikeastaan on hyvä, että olet lukenut tenttiin jo nyt; ei tartte sit enää ens viikolla kauheesti lukea. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä, tässä naureskelinkin itsekseni, että kerrankin on aloitettu ajoissa...:D

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.