Instabloggaaja?

Nyt kun olen taas vähän paremmin syventynyt Instagrammin ihmeelliseen maailmaan, löysin sieltä (minulle) uuden ilmiön, instabloggaajat! En siis tarkoita bloggaajia, joilla on Instagram-tili, vaan ihmisiä, jotka "bloggaavat" pelkästään sovelluksen kuvien välityksellä. Toisin sanoen nämä instabloggaajat esittelevät esimerkiksi päivän asun kuviensa kautta, mutta eivät varsinaisesti kirjoita erillistä blogia.

Instablogger-nimitystä käytetään varmasti myös perinteisistä bloggaajista, jotka käyttävät Instagrammia. En siis halua ottaa sen enempää kantaa termin määritelmään, mutta ajattelin silti esitellä lemppari instabloggaajani, sarahvonh:n. Itse en ole ainakaan löytänyt saksalaisen Sarahin blogia mistään ja silti tytöllä on yli 9000 seuraajaa! 
 
Kuvat: Sarah von HMiten sitten löysin tämän tytön Instagram-profiiliin? Heh, etsin Instagrammista hakusanalla haaveilemiani Vuittonin laukkuja ja jotenkin päädyin vilkaisemaan profiilia, kun kuvat näyttivät niin kivoilta. Pian olinkin jo aivan koukussa :) Siinä mielessä Instagram on minusta hauska sovellus, että sieltä tosiaan saa helposti haettua noiden hakusanojen kautta haluamiaan kiinnostuksenaiheita.

Sarahin tyyli on ehkä turhankin hempeä omaan makuuni, mutta kuvat ovat kauniita ja huokuvat hyvää mieltä. Aiheina on monipuolisesti kauneus, asut, ruuat ja liikunta. Lisäksi luonnollisesti kuolaan hänen laukkukaunokaisiaan ;) Sarahin Neverfull on aika maukas, ja taitaa sieltä se haaveilemani Speedy B:kin löytyä...

Kuvat: Sarah von H

Oletteko te löytäneet Instagrammista kiinnostavia profiileja? Kaikki vinkit otetaan tietysti vastaan ;) 

Emmi 
You may also like:

7 comments

 1. Mulla on parikin instabloggaajaa, joita seuraan ahkerasti. Steffiiiilicious ja lifeofpatricia ja molempien instaan olen päätynyt selaamalla Louis Vuitton ja Prada tägiä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pitääkin käydä kurkkimassa nuo ;) Tägit ovat kyllä loistava keksintö!

   Delete
 2. Vau, miten mielenkiintoinen idea! Sanotaanhan, että kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta! Itsekin vasta nyt tutustuin tähän "ilmiöön" ja jäin heti koukkuun ;)

   Delete
 3. Mä olen kans törmännyt samaan "ilmiöön". Instagramissa kertyy seuraajia varmasti vähän nopeampaan tahtiin kuin tavallisella blogilla, kaikilla on kuitenkin kännykkä koko ajan mukana.

  ReplyDelete
 4. Mä olen kans törmännyt samaan "ilmiöön". Instagramissa kertyy seuraajia varmasti vähän nopeampaan tahtiin kuin tavallisella blogilla, kaikilla on kuitenkin kännykkä koko ajan mukana.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta! Kuvavirtaa on myös nopeampi selailla kuin blogeja, joten seurattavia voi olla paljon enemmän :)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.