Haastava maksi

Nyt minä sitten sen tein, ostin maksihameen. Maksimekot ovat minulle turvallisempi valinta, minusta ne ovat lähes aina kauniita. Mutta ne hameet sitten, ne ovatkin vähän hankalampi tapaus. Maksihame nimittäin harvemmin imartelee vartaloa ja se voi pahimmassa tapauksessa saada hoikankin ihmisen näyttämään omituisen muotoiselta - tai sitten vaan muodottomalta. Minulle tulee huonosti puetusta hameesta myös helposti vähän tätimäinen mielikuva.

Ilmeisesti hieman positiivisempi mielikuva kesäisistä kaduista ja tuulessa liihottavista helmoista sai minut kuitenkin lämpenemään tälle vaikealle vaatekappaleelle. H&M:n maksi kummitteli päässäni jonkin aikaa, kunnes sen uskalsin kassalle kiikuttaa. Hametta oli hieman haastava kuvata, sillä minulta puuttuu täältä kokonaan ripustushenkarit (ja olin vielä liian arka pukemaan hametta päälleni ;)). Pahoittelen, ettei kuvasta oikein selvää saa, mutta harmaaseen taittava vaalea väri on juurikin mieleeni ja materiaalikin mukavan kevyttä ja kesäistä.


Heti ostopäätöksen jälkeen aloin kuitenkin miettimään, osaanko yhdistää hametta oikein vai näytänkö siinä lähinnä mummolta. Itse kun en edes ole sitä hennointa vartalotyyppiä, vaikka pituutta löytyykin. Onneksi Pinterest auttaa taas tähänkin ongelmaan ja tarjoaa hurjasti inspiraatiota! Keräsin alle vähän maksityylejä, jotka omaan silmääni näyttivät kauneimmilta.

Kuva lainattu: täältä // Kuva lainattu: täältä

Nämä kaksi ovat ehdottomat lempparini! Maksihame on niin naisellinen omaan tyyliini, että rento, mutta kaunis neule tasapainottaisi asua tekemällä siitä hieman arkisemman. Asu on myös käytännöllinen, sillä se ei vaadi välttämättä hellepäiviä toteutuakseen. Ensin vaan pitäisi löytää sopiva neule...

Kuva lainattu: täältä // Kuva lainattu täältä
Näissä kahdessa taas huomioni herätti kaunis valkoinen yläosa. Hyvin laskeutuva valkoinen yläosa käy siis lähes kaiken kanssa. Lisäksi huomasin oikeassa kuvassa ovelan yksityiskohdan: leveähkön vyön. Sillä saa ainakin kurottua vyötäröä esiin, jos se muuten tuntuu hukkuvan laskoksien alle ;)

Olisiko teillä jotain vinkkejä maksihameen pukemiseen? Vai iskeekö tyyli ollenkaan? :) Minusta oli toisaalta hauskaa ostaa välillä vähän kokeilevampikin vaatekappale, tässä on nimittäin turvallisilla perusvalinnoilla jo menty aika pitkään...

Mukavaa alkavaa viikonloppua!

-Emmi



 
You may also like:

2 comments

  1. Pidän kyllä maksihameista, vaikken ainakaan vielä toistaiseksi omista yhtäkään.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiva kuulla! Toivotaan, että minunkin hameelle tulee vielä käyttöä :)

      Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.