En Finlande

Jihuu, tätä päivää on jo hetki odoteltukin! Tänään nimittäin lennän Suomeen pidennetyksi viikonlopuksi :) Pääsyy vierailuuni on siskoni lauantaiset ylioppilasjuhlat, mutta toki on ihana nähdä perhettä, sukulaisia ja tietysti poikaystävää. Oi että, halaan teidät kaikki ruttuun ♥


Enpä olisi uskonut, että lähden toukokuussa Kaakkois-Ranskasta Suomeen lämmittelemään! Täällä kun tosiaan on tällä hetkellä pysyvä matalapaine, jatkuvaa vesisadetta ja lämpötilat 15 asteen tuntumasssa... Pakkasinkin lentolaukkuuni hieman kesäisempiä vaatteita, toivottavasti niille tulee käyttöä ;)

Oikein mukavaa loppuviikkoa kaikille!

Emmi

Ps. En sentään pidennetylle viikonlopulle ihan näin paljoa pakannut! Tämä on vaan loistava tilaisuus kuljettaa jo osa tavaroista Suomeen ;)
You may also like:

7 comments

 1. Tervetuloa!

  Sais kyllä matalapaine alkaa muuttua korkeapaineeksi. Mur jos sinne lähden sadetta pitämään! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Maiju! Täällä ollaan ja nautiskellaan, on kyllä lämmintä ;)

   Olen ihan samaa mieltä! Ensi viikko näyttää säätiedotteiden mukaan jo onneksi paremmalta, mutta taitaa silti olla lämpimämpi Suomessa. Niin outoa! Toivottavasti reissullesi sattuu hyvät kelit kuitenkin :)

   Delete
 2. Oii, se tunne kun näkee pitkästä aikaa kaikki rakkaitaan on jotain todella mieletöntä! :) Hyvää lentoa ja oikein ihanaa viikonloppua Emmi! :))

  ReplyDelete
 3. Oii, se tunne kun näkee pitkästä aikaa kaikki rakkaitaan on jotain todella mieletöntä! :) Hyvää lentoa ja oikein ihanaa viikonloppua Emmi! :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sitä tunnetta ei kyllä voita mikään! Kiitos Elisabete, ihanaa viikonloppua myös sinne :)

   Delete
 4. Voi vitsit, ihanaa! Oikein kivaa pidettettyä viikonloppua Emmi. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin onkin! Kiitos kovasti Sarafina, mukavaa viikonloppua myös sinne :)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.