Ylienergiaa

Eilen oli pitkästä aikaa päivä, jolloin olin ylienerginen. En tiedä, tuliko aamukahvia hörpittyä vähän liian monta kuppia vai saiko taivaalla paistava aurinko minut vain hyvälle tuulelle. Tiedättekö semmoisen ylienergisen jumppaohjaajan? Olisin voinut eilen olla semmoinen. Onneksi en ollut tekemisissä kovinkaan monen ihmisen kanssa, olisin voinut olla aika rasittavaa seuraa... Ylienergisyys näkyy myös näissä kuvissa - en minäkään normaalisti ihan näin aurinkoinen ole. Jos liikuntajutut tympii, niin kannattaa myöskin lopettaa lukeminen tähän ;)


Aamusta paistattelinkin parvekkeelle paistavassa auringossa. Minulla ei ollut lainkaan luentoja (onneksi vapaapäiville on nyt sattunut auringonpaistetta!), tosin silmäilin hieman tulevaa tenttialuetta ja lähettelin sähköposteja - siinä se aamu hurahtikin. Iltapäivällä sain hyvän idean lähteä juoksemaan rappusia Bastillelle. Bastillen maisemista olenkin kirjoitellut pariin otteeseen, mm. täällä.

En tiedä, kiinnostaako ketään treenini, mutta kerronpa kuitenkin, hih :) Pyrin tekemään kerran viikossa intervallilenkin, joka käytännössä tarkoittaa sitä, että sykkeet vuorotellen nousevat todella korkealle ja laskevat hieman ennen seuraavaa sykehuippua. Intervallitreeni on sykkeiden kannalta raskain treeni ja pyrin aina pitämään lepopäivän joko ennen sitä tai sen jälkeen. Yleensä teen kahden minuutin juoksuspurtteja, nyt tein spurtit rappusissa. Ja voin kertoa, että jalat menivät aika nopeasti maitohapoille! Ensi kerralla taidan valita ylämäkijuoksun rappusten sijaan...

Urheilutoppi (alla): H&M, toppi: Nike, housut: Nike, lenkkarit: Adidas

Olen aika pitkälle välineurheilija, ja mitä pirteämmät vaatteet, niin sitä enemmän motivaatiota ;) Keltainen ja pinkki ovat tällä hetkellä lempparit, merkeistä kallistun ehdottomasti Nikeen, tosin lenkkarien kanssa olen hairahtanut Adidakseen. Viimeisen vuoden aikana olen kuitenkin kärsinyt jonkin verran polvikivuista juoksun yhteydessä ja mietinkin, olisiko lenkkarien päivittämisestä mitään apua. On noilla kuitenkin jo aika monta kilometriä juostu, harjoittelin nimittäin viime kesänä ihan kunnolla juoksua ennen kuin polvikivut pakottivat lopettamaan hetkeksi kokonaan. Nyt yritän välttää kovin pitkiä lenkkejä ja alamäkijuoksua mahdollisuuksien mukaan, jotta polvillani olisi hyvä olla :) Tosin eilen taisin syyllistyä molempiin...


Lenkkimusiikissa NRJ-hitit ovat kova sana, ja kyllä, Justin Bieber myös (:D). Menevä musiikki on on minulle ehdoton treenitsemppari lenkkipoluilla ja kuntosalilla. On ollut päiviä, jolloin ei jaksaisi tehdä yhtään mitään, mutta kun saan kuulokkeet korville, niin yhtäkkiä energiaa löytyykin. Yleensä kuuntelen musiikkia soittimestani, mutta nyt se ei mahtunut mukaan lenkille, juoksin nimittäin ensimmäistä kertaa ilman takkia (ja taskuja). Puhelimen taas haluan mukaani, sillä se mittaa juostut kilometrit, sykemittari puolestaan sykkeet. On tässä taas kaikenlaista tekniikkaroinaa, mitä kantaa mukana! Sykemittaria suosittelen kaikille, itse en enää osaa urheilla ilman. Ja vinkkinä puhelimen kantajille, ostin tuon käsipannan Tigerista, maksoikohan neljä euroa ;)

 
... Ja niin on selvitty 1081 portaasta (ja vähän muustakin)! Lopuksi vielä iso peukku kaikille niin fyysisiin kuin henkisiin haasteisiinne, näyttäkää niille portaille! You can do it ;) 

 Emmi
You may also like:

4 comments

 1. Meinasin just kysyä tuosta kotelosta, sellainen on ollut mullakin haussa. Talvisin puhelin menee takin taskussa, mutta kesälle tuo olisi kätevä. Viime kesän puhelin meni juoksuhousujen taskussa, mutta kuulokkeiden johto ei tunnu kovin kivalta hikistä selkää pitkin. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo kotelo on kyllä ollut hyvä ostos, ainakin hintansa arvoinen :D Minulla on pidemmissä juoksutrikoissa onneksi tasku, mutta noissa ei ole mitään... Tajusin sen vasta, kun olin lähdössä lenkille ja siinä riittikin ihmettelemistä :D Onneksi kämppis oli kotona, niin ei tarvinut avaimia ottaa, en tiedä, mihin olisin ne enää saanut!

   Delete
 2. Anonymous12/4/13 13:10

  Käykö toi kotelo tavallisellekkin kännykälle, kun eikö se oo suunnattu Iphone 4:lle? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta, se on varmaan suunniteltu iPhone 4:lle :/ Mutta sen kotelon takaosa on niin venyvää materiaalia, että sinne todennäköisesti mahtuu paksumpikin puhelin :) Leveydestä ei taida joustaa niin paljoa.

   Kannattaa käydä Tigerissa testailemassa, mikäli mahdollista! Toivottavasti niitä on vielä myynnissä siellä :)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.