Täällä taas, melkein

Enempää ei minusta nyt irtoa ennen omassa sängyssä vietetty yötä (ja vähintäänkin pitkää aamua). Reissusta on siis kotiuduttu, onneksi minulla on vielä viikonloppu aikaa palautua siitä. 

Rakastan reissaamista, mutta varsinkin kaupunkilomat osaavat olla myös rankkoja, jos yrittää nähdä mahdollisimman paljon rajatussa ajassa. Kotiin palaaminenkin on siis ihan kivaa. Taisimme olla ystäväni kanssa molemmat samaa mieltä, kun eilen viimeisillä voimillamme raahauduimme juna-asemalle ja (varmaan lievän auringonpiston vaikutuksesta) pysyimme hädin tuskin pystyssä.


Jos jotain tällä reissulla opin, niin ainakin sen, että loputtomalta tuntuva juustokiintiönikin voi joskus tulla täyteen. Huhhuh, viime päivinä syödyllä juustomäärällä ruokkisi varmaan useammankin kylän. No, välillä pitää tankatakin, niin fyysisesti kuin henkisestikin :) Siihen tämä loma oli juuri täydellinen. Nyt odotan taas innolla aamupuuroa, kunnon salitreeniä ja niitä ihan normaaleja juttuja.

Mielessäni taidan vielä lillua veneessä tyynessä järvessä, auringonnousua katsellen. Rentouttavaa viikonloppua ja palaillaan taas, kun olen palannut tähän maailmaan :)

EmmiYou may also like:

4 comments

 1. Aivan upea kuva, voi että! :) Reissaaminen on kaikesta ihanuudesta huolimatta myös raskasta ja kotiin palaaminen ja omaan sänkyyn pääseminen siksi myös ihan mukavaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos piristävästä kommentistasi, Jonna :) Kuljin kyllä taas kamera liimattuna kämmeneen tuolla järven rannalla, niin kauniita maisemia! Ja niinhän se on, lomasta palautumiseen tulisi melkein varata oma lomansa :)

   Delete
 2. Mieletön kuva kerta kaikkiaan <3 Minä en kyllä saisi tuolla kameralla tämmöisiä, vaikka miten yrittäisin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vau, kunnia saada kehuja valokuvaajalta :) Veikkaan, että kuvan taika on maisemassa, eikä kuvan ottajassa! Noista maisemista on helppo saada kauniita kuvia :)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.