Lauantai

Pikainen moi täältä tenttimateriaalien äärestä. Tällainen lauantai siis minulla tällä kertaa, nenä kiinni papereissa (piiiitkä huokaus). Onneksi sää on sentään ollut ihana ja ehdin ulkonakin käydä siitä nauttimassa.


Tällä jutulla ei nyt ollut mitään kovin ihmeellistä sisältöä, mutta siihenkin on syynsä. Otin päivällä innoissani asukuvia kesäisestä asustani, kunnes huomasin, että koneeni ei enää kelpuutakaan muistikorttia. Hetken asiaa tutkittuani huomasin muistikortin olevan sökönä (muovi tosiaan halkeili useasta kohtaa), onneksi sentään kyse ei ollut tietokoneen kortinlukijasta. Hassua, että muistikortti toimii silti kamerassa, mutta sinnepä jäivät minun asukuvani tällä kertaa. Katsotaan, jos saisin ne jossain vaiheessa ulos sieltä, sillä aion kyllä ostaa piuhan tuohon kameraan (semmoinen kai Suomessa olisi, mutta eipä se tähän hätään auta), näköjään muistikortti ei näin ahkerasta käytöstä tykkää :)


Sen verran tosiaan poistuin työpöydän äärestä, että kävin ulkona puistossa lukemassa. Tässä on ihan lähellä todella pieni puisto, joka on lähinnä koirille ja lapsille, sovin siis hyvin joukkoon ;) Huomenna olisi tarkoitus mennä piknikille ihan kunnon puistoon toiselle puolelle kaupunkia.


Yritin piristää nuutunutta oloani tuolla kurkku-persilja-verigreippi-lime-smoothiella, mutta kahvikuppi taitaa silti tulla tarpeeseeen... Nyt takaisin paperien pariin, toivottavasti huomenna saisin niitä asukuvia tänne asti! Mukavaa viikonlopun jatkoa :)

Emmi
You may also like:

2 comments

 1. Ihan mielenkiinnosta kysäisen, kun näin nuo koulupaperisi.. Opiskeletko ranskaksi ja millä tasolla sun ranskan taidot on? :)

  En vieläkään tajua, että siellä on noin kaunista, aurinkoista ja kesäistä, kun täällä on harmaata ja sateista. Lucky you!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, opiskelen tosiaan ranskaksi :) Se on toisinaan aika haastavaa, vaikka toisaalta monet termit ovat hyvin lähellä englantia (esim. Paramètres de performance :D). Olen lukenut ranskaa useita vuosia ja kieliopin puolesta olenkin ihan tyytyväinen ranskan tasooni, haasteita tuottaa tällä hetkellä lähinnä sanasto ja puhuminen.

   Nyt kyllä ilmat vihdoin suosivat! Silloin kun Suomessa paistoi aurinko, niin täällä vaan satoi vettä, menee siis kelit vähän ristiin :)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.