Kevään toivelista

Kokosin Polyvoressa jo jonkin aikaa sitten itselleni listaa kevättoiveistani. Olen koukussa kaikennäköisten listojen tekemiseen ja Polyvoressa niistä saa vieläpä visuaalisiakin - täydellistä! Toivelistoilla saa myös pidettyä shoppailut kurissa ja harkittua, mitä oikeasti tarvitsee. Ehdinkin hankkia näistä osan jo ennen ostoslakon alkamista, lopuista saa haaveilla sitten vähintään toukokuuhun asti! ;)

Kesän lähestyessä punainen on minulle lemppariväri neutraalien sävyjen lisäksi. Punaisella saa kivasti pirteyttä asuun, tosin kalpean ihoni se saa varmaan vielä näyttämään entistäkin kalpeammalta... Sitä rusketusta odotellessa! Punaisen ja neutraalien sävyjen lisäksi raidat kuuluvat vaatekaappiini, niitä tosin käytän ympäri vuoden.
 


Suurin tyhjä aukko vaatekaapissani on ollut alaosien kohdalla, etenkin shortsien ja hameiden. Huomasin, että täällä blogissanikin esittelemäni ostokset ovat olleet lähes kaikki paitoja! Nyt riittää paitojen keräily hetkeksi ja aion keskittyä muihin hankintoihin. Edelliseltä shoppailureissulta löytyi onneksi mukavasti myös alaosia: kollaasin kaltaiset vaaleat farkut, punaiset shortsit ja (vihdoin) musta hame majailevatkin jo tyytyväisen omistajansa vaatekaapissa odottamassa keväisiä ilmoja.

Alaosien lisäksi minulla on tosi vähän mekkoja, varsinkin arkeen sopivia. Raitamekko on ollut haaveissani pitkään, mutta toistaiseksi sitä oikeaa ei ole tullut vastaan. Katsotaan, jos kesällä tärppäisi! Punaraitainen paita sen sijaan sattui löytymään erittäin edullisesti, joten en voinut vastustaa kiusausta... Alunperin kuolasin täydellistä yksilöä Massimo Dutilla, mutta harmikseni (ja lompakkoni onneksi) kokoani ei löytynyt liikkeestä. Nyt löysin vastaavan paidan huomattavasti edullisemmin, joten onni onnettomuudessa!

Asustepuolen toiveet ovat sen sijaan jääneet haaveilutasolle. Pochetesta olen aikaisemmin täälläkin haaveillut, mutta tämä haave ei ainakaan ennen kesää tule realisoitumaan. Katsotaan, jos saisin sen vielä Ranska-muistoksi hankittua ennen kotiin paluuta :) Huomasin myös, että sandaalit puuttuvat kenkähyllyltäni täysin! Olen hieman skeptinen noiden "varvasvälisandaalien" suhteen, sillä minusta tuntuu, että tuo naru a) hiertää, b) hajoaa käytössä. Ne ovat kuitenkin todella kauniita omaan silmääni! Onko teillä kokemuksia tämän tyylisistä sandaaleista? :)

Ja lopuksi keväinen huivi, sillä kaikki huivini alkavat käydä aika talvisiksi. Jokin ruskea/hiekanvaalea keveä huivi on varmasti ensimmäisenä ostoslistalla toukokuun koittaessa!

Emmi
You may also like:

4 comments

 1. Itelläkin on aika kauan ollu hakusessa raitamekko, mutta niin outoa, kun ei löydy mistään sellaista täydellistä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No sanohan muuta! Itku melkein tulee :D

   Delete
 2. Ihania juttuja! :) varvasvälisandaalit toimivat kyllä, kunhan ovat tarpeeksi pehmeät. Yhden lempparikesäkengistäni on aikoinaan H&M aleista 5 eurolla löydetyt tuon näköiset sandaalit, jotka on jopa kestäneetkin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, kiitos :) Pitääkin perehtyä sandaalitarjontaan vähän paremmin!

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.