Hello Switzerland!

Palailinkin nopeasti lomasuunnitelmiin ;) Eilinen päivä oli niin hermoja raastava, että halusin jo fiilistellä lähestyvää lomaa, johon otan varaslähdön torstaina (siis huomenna!). Junaliputkin on varattu, joten huomenna suunnataan Sveitsiin, tarkemmin Zürichiin. Erityisen hauskan tästä reissusta tekee se, etten varannut paluulippuja vielä ollenkaan. Ihan fiilikseen mukaan siis liikutaan :)

Kuvat lainattu: täältä // täältä // täältä // täältä

Listailin fiilistelykollaasiin joitakin lempparijuttujani Sveitsistä. Ykkösenä on tietysti upeat Alppi-maisemat, jotka ovat ehkä täällä Ranskan Alppien juurella kokeneet pienen inflaation ainutlaatuisuutensa suhteen. Heti toisena lempparina tulee juusto, siis nam! Olen varsinainen juustojen suurfani, juusto on ykkösherkkujani. Olenkin taktisesti jättänyt sen herkkulakkoni  ulkopuolelle ;)

Saa nähdä, mitä kaikkea reissu tuo tullessaan, kun tosiaan vähän väljemmällä aikataululla mennään tällä kertaa. Ainoa suunniteltu juttu on huomisillan tyttöjenilta Skypen välityksellä, meillä nimittäin alkaa Wappu, eikä anneta välimatkan pilata perinteitä. Can't wait!

Emmi

Ps. Jälleen otetaan vastaan lomavinkkejä, jos sellaisia Sveitsin suhteen liikenee :)
You may also like:

4 comments

 1. Otahan sitten reippaasti kuvia, Sveitsi matkakohteena nimittäin kiinnostaa kovasti! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Käskystä ;) En ole tosiaan vielä varma, missä kaikkialla käydään, mutta eiköhän kamera kulje käteeni liimattuna (kuten yleensä aina reissussa)!

   Harmi, että lupaavat nyt heti kökköä säätä, kun loma alkaa :/

   Delete
 2. Onneksi olet makeanlakossa, sveitsiläinen suklaa nimittäin on hyvää! Tosin ei ihan yhtä hyvää kuin belgialainen.. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin on! Kävimme viimeksi Zürichissa Lindtin tehtaanmyymälässä, voi nam! No onneksi voi aina tuoda itselleen tuliaisia toukokuuta odottelemaan ;)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.