Aurinkoinen Grenoble

Kuljeskelin keskiviikon vapaapäivän kunniaksi kaupungilla hetken kamera kaulassa. Päivä oli täydellinen, juuri sopivan lämmin ja aurinkoinen. Puihin oli juuri tullut lehdet, ihmiset olivat hyvällä tuulella, kadut, puistot ja terassit täynnä elämää. Voi, kun Suomeenkiin saataisiin enemmän kunnon kesäpäiviä!


Tässäpä muutamia kesäisiä kuvia, jotka ovat kaikki siis keskustan tuntumasta. Pitää vielä joku päivä mennä esimerkiksi kampusalueelle kuvailemaan, siellä kun on luonto lähellä ja taas eri tavalla kaunista :) 

 
Grenoblen kaupunkikuvassa minua viehättävät eniten pienet kadut, kauniit rakennukset, puistot ja taustalla kohoavat vuoret. Hyvällä ilmalla hämmästyn aina, kuinka paljon ihmisiä kaupungissa liikkuu, sillä huonolla kelillä keskusta on lähes aavemaisen autio...
   

Näiden aurinkoisten kuvien myötä toivotan kaikille oikein hyvää viikonloppua!

Emmi
You may also like:

16 comments

 1. Ihanan tunnelmallisia kuvia. Mä en kestä tätä mun järkyttävää matkakuumetta, näin viime yönä unta että olin lähdössä Saksaan :D Täytyy varmaan ensi kuun kesälomalle napata edes reissu Tukholmaan;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yritin vangita näihin niitä kaupungin parhaita puolia ;) Matkakuume on kyllä raastavaa välillä! Tukholmastakin löytää vaikka mitä kivaa :)

   Delete
 2. Tosi upeita kuvia ja kauniita rakennuksia! :)

  ReplyDelete
 3. Upeita kuvia! Tulisipa ne pian tännekin, täällä on taas niin harmaata. Grenoble näyttää kyllä kivalta, siellä voisi koittaa jollain reissulla pyörähtää. :) Hyvää viikonloppua myös sulle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, yritin näihin kuviin valita niitä Grenoblen kauniimpia puolia, kyllä sieltä niitä "vähemmän kauniitakin" löytyy ;) Mutta jos siellä päin matkustelee, niin kannattaa ehdottomasti poiketa! Ja kiitos kovasti, täällä vietellään viikonloppua jo vähän sateisemmissa tunnelmissa :)

   Delete
 4. Uusi lukija ilmoittautuu. :) Siellä on kyllä ihanan näköistä. Jotenkin vihreät puut ja lämpimät säät tuntuu todella kaukaiselta, kun täällä katsoo ikkunasta ulos. Toivotaan, että pian täälläkin olisi kevät. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, kiva kuulla, että olet tänne eksynyt! :) Grenobleenkin tuli tuo kevät vähän myöhässä, mutta sitten kunnon ryminällä hellelukemien kera :D Kyllä se sinnekin vielä tulee, usko pois!

   Delete
 5. Voi että miten kauniissa kaupungissa asustelet :) Ihania kuvia !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kaupunki näyttää kyllä heti kauniimmalta, kun puihinkin saatiin lehdet :) Kiitos!

   Delete
 6. Anonymous20/4/13 09:13

  Ihanan pirteä blogi kaikkine kuvineen! Sait juuri uuden lukijan :)
  Ranska on ihana paikka, itse pääsin kerran nauttimaan siitä kolme viikkoa vaihtarioppilaana.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla, lämpimästi tervetuloa! :) Ranskassakin on puolensa, muttei minullakaan pahemmin pahaa sanottavaa ole! Hauskaa, että olet myös päässyt tutustumaan Ranskaan vähän paremmin :) Missä päin olit vaihdossa?

   Delete
  2. Anonymous20/4/13 18:30

   Olin Toulonissa :) Harmi vaan, että kieli unohtuu niin nopeesti, kun ei päivittäin sitä joudu käyttämään.

   Delete
  3. Niinhän se on :/ Pitäisi jaksaa pitää sitä yllä!

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.