Niin mikä pääsiäinen?

Kun ei käytä suomalaista kalenteria, voi olla hyvinkin pihalla kaikesta. Kuten siitä, että jokin juhla nimeltä pääsiäinen on tässä ja nyt. Okei, tajusin pääsiäisen lähestyvän jossain viikon keskivaiheilla, kun kuulin siitä kavereilta. Viimeistään blogipäivityksistä kävi kyllä ilmi, että pääsiäinen, ja varsinkin pääsiäisloma, on ajankohtainen monelle siellä Suomessa. Kiva niin, toivotan mitä rentouttavinta lomaa kaikille! :)

Keltaiset tulppaanit taitavat olla päivän sana?

Minulla ei varsinaista pääsiäislomaa ole täällä Ranskassa. Eikä kyllä haittaakaan, sillä tämä koulu täällä on välillä yhtä lomaa... Ihmeteltiin kuitenkin kavereiden kanssa, ettei täällä pitkäperjantai ole yleinen lomapäivä, kun se sitä on esimerkiksi Meksikossa ja Italiassakin. Pitkäperjantai kului siis kiltisti koululla puoli viiteen asti, jes. Onneksi sentään ihan hauskan ryhmätyön parissa. Koulun jälkeen mietin, että pitäisiköhän sitä kuitenkin jotain kivaa tehdä pääsiäisviikonlopun kunniaksi ja ratkaisuna lähdin shoppailemaan :D 


Shoppailupäätökseen vaikutti myös se, että olen päättänyt aloittaa ostoslakon huhtikuun alusta. Tästä vielä lisää myöhemmin ;) Shoppailtua tulikin ihan reippaasti, eikä tarvitse enää hetkeen ostoksia tehdä! Ostin mm. pitkään himoitsemani treenipaidan kuntosalille, hauskasti pääsiäisvärissä. Jostain syystä olen nyt hullaantunut kevään tullen vaaleankeltaiseen. Onneksi minulta löytyy jo ennestään toppi ja teepaita tässä värissä, toppi pääsikin päälle shoppailureissulle. Vaaleankeltainen menee mielestäni hyvin yhteen tummansinisen kanssa :)

Bleiseri ja toppi: Zara, housut: Stradivarius

Tänään olen yrittänyt ottaa rennosti ja nautiskellakin hieman. Tein aamulla kunnon kuntosalitreenin, jonka jälkeen olen mm. ostanut kukkia, skypetellyt vanhempieni kanssa, syönyt pääsiäismunia, testaillut kamerajalustaa (kyllä, yksi ostoksistani), fiilistellyt kesäasuja, ottanut pitkän kuuman suihkun ja seuraavaksi ajattelin hemmotella itseäni kasvonaamiolla :) Illalla näen ehkä vielä muutamaa kaveriani ja olisi tuossa punaviinipullokin käden ulottuvilla...

Huh, lempparisuklaamunat löytyivät täältäkin kaupasta!

Vaikkei koti-ikävä olekaan täällä vielä hirveästi vaivannut, näin juhlapyhien aikaan olisi kiva viettää hetki läheisten ihmisten kanssa. Muutama yksinäinen hetki onkin täällä koettu, tosin siihen vaikuttaa myös se, että kämppikseni on reissussa ja kämppäkin tuntuu oudon tyhjältä. En ole täällä vielä kertonutkaan, että vanhempanikaan eivät asu tällä hetkellä Suomessa (vaan toisella puolella maapalloa), joten toisaalta en olisi heitä nähnyt Suomessakaan, ja olen tottunut siihen, että näemme hieman harvemmin. Poikaystäväänikin näin onneksi juuri vähän aikaa sitten ja parasta kaverianikin nään taas alle kuukauden päästä, rakkaita siskojani puolestaan muutaman kuukauden päästä ylioppilasjuhlatunnelmissa. Ja onneksi yhteydet pelittävät hyvin maiden ja mantereidenkin välillä :)

Mukavaa pääsiäistä vielä!

Emmi

Ps. Teitä kuitenkin kiinnostaa, mitä Kinderistä tuli ;) Alla vastaus kuvan muodossa:


... se on frisbee! Vähänkö hieno ;)


You may also like:

4 comments

 1. Ai siellä on noin hienot kuoret Kinderillä :D Mä ostin tänään kans noita lusikoitavia suklaamunia kun olivat puoleen hintaan;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, hieno leppäkerttu siinä komeilee :D Ne ovat kyllä parhaita! Mutta aika paljon niillä on hintaa, joten puoleen hintaan on jo hyvä tarjous ;) Tosin täällä nekin ovat Milkan eikä Maraboun, mutta samaa tavaraa silti.

   Delete
 2. Kivaa pääsiäistä sinnekin! :) Mua vaan vuosi vuodelta jaksaa hämmästyttää pääsiäisen aikaan, että vaikka perjantai, sunnuntai ja maanantai on pyhäpäiviä, lauantai kuitenkin on ihan normipäivä.. Siksipä kävinkin eilen pitkästä aikaa shoppailemassa. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon Erika :) Juu, se on kyllä vähän kummallista, ettei lauantai ole pyhäpäivä muiden joukossa. Luulen, että kaupoilla menee sinä päivänä ihan hyvin ;) Ja kiva, että olet myös päässyt shoppailemaan, toivottavasti löytyi mieluisia ostoksia!

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.