Mitä pakata Pariisiin?

Olen aikaa myöten kehittynyt mielestäni ihan hyväksi pakkaajaksi ja harvemmin pakkaan mitään turhaa mukaan. Minua oikeastaan ärsyttää enemmän, jos jokin tavara tai vaate jää käyttämättä, kuin se, että huomaisin jotain puuttuvan :D Tähän astisista (Ranskasta tehdyistä) reissuistani jokaiseen olen pakannut rullilla kulkevaan pieneen lentolaukkuun sekä käsilaukkuun, jonka sisällön paljastinkin jo täällä

Jostain syystä aloitan pakkaamisen aina miettimällä alaosat: housut ja hameet sekä kengät. Tällä kertaa ajattelin olla niin rohkea, että otan matkaan vain yhdet housut ja hameen, molemmat mustia väriltään. Musta hameeni vetää aivan viimeisiään ja uusi hame onkin jo keikkunut ostoslistalla ikuisuuden. Sopivaa vaan ei tunnu tulevan vastaan... 


Kenkiä on useammat, mutta ne ovat onneksi kevyitä. Junaan kiskon jalkaan mustaa nahkaa olevat nilkkurit, jotka menevät tarvittaessa siistimpäänkin asuun. Pitkiä kävelypäiviä varten pakkaan tennarit ja kauniimpia ilmoja (kröhöm, toiveajattelua...) varten nudet ballerinat.Koska alaosat ovat tummia, ovat yläosat taas harvinaisen vaaleita. Kahdella bleiskalla, punaisella ja nudella, mennään. Normaalisti pakkaisin mukaan tummansinisen bleiserin punaisen sijaan, mutta kuten todettua, se ei ole aivan salonkikelpoinen enää. Navy-bleiseri siis myöskin ostoslistalle! Vaaleat yläosat ovat minulle se varmin valinta, ja mukaan lähtee pari vaaleaa paitapuseroa sekä luottotoppini, pitsinen peplum-toppi. Kollaasista unohdin mustan pitsihihaisen yläosan, jota ajattelin lähinnä iltamenoihin, jos sellaisia tulee :)
Päällysvaatteista mukaan lähtee yllättäen tuttu trenssi sekä musta paksumpi villa/puuvillahuivi. Yhden ohuemman ja kuviollisen huivin ajattelin myös ottaa mukaan (vaikken ole sellaista aikoihin käyttänyt...) sekä tietysti nahkahansikkaat.Asustepuolelta löytyy tuttuja juttuja: kultaa, helmiä ja aurinkolasit. Käsilaukun kanssa on vielä eniten pohdittavaa, arvon nyt Neverfullin ja mustan nahkalaukun välillä... Luulen, että nahkalaukku vie kuitenkin voiton kokonsa puolesta ;)

Minun piti alunperin tehdä tämä postaus jo eiliseksi, mutta se sitten kiireisen päivän takia jäi. Nyt siis on jo liian myöhäistä kerätä vinkkejä ja näillä mennään! Itse asiassa poikaystäväni sai myös tavaransa mahtumaan samaiseen laukkuun ja jäi vielä tilaa ostoksillekin ;) 

Mutta nyt tämä tyttö suuntaa Pariisiin, jipii! Vaikka sääennuste ei kovin kauniilta näytäkään, niin Pariisi on aina Pariisi :)

Emmi 
You may also like:

2 comments

  1. Oi, ihanaa Bon Voyage! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hih, kiitos kovasti Kelli! Oli kyllä huippureissu :)

      Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.