Matkavinkkejä Pariisiin?

Koska nyt täällä Ranskassa asustelen, niin tottahan toki Pariisissa on käytävä! Nyt kun poikaystävänikin on täällä, olemme suunnitelleet ensi viikolle piipahdusta Pariisiin. Harmi, etteivät sääennusteet kovin keväisiltä näytä... Kevät ja Pariisi kun olisivat minulle haaveiden täyttymys!

Kuvat lainattu: Pinterest

Olen käynyt Pariisissa jokunen vuosi sitten ja kaikki perusnähtävyydet, kuten Eiffel-torni ja Riemukaari on koluttu. Tosin eihän niihin koskaan kyllästy :) Ainoastaan Louvre on näkemättä ja se olisikin kohdelistalla. Haluaisin myös jostain syystä kovasti Disneylandiin...

Kuva lainattu: Pinterest

Kuulisinkin mielelläni vinkkejä Pariisiin liittyen. Niin majapaikkaan, ravintoloihin kuin muihinkin kohteisiin! Pariisissa nähtävää kyllä riittää :)

Emmi


You may also like:

3 comments

 1. Disneyllä jos käytte niin poiketkaa samalla La Valléen outlet-kylässä. Se on kirjaimellisesti noin kolmen minuutin junamatkaan päässä Disneyltä, yksi asema ennen Marne-la-Vallée/Chessyä, Disneyn päätepysäkkiä. Siinä vieressä on myös iso ostoskeskus Val d'Europe, saman niminen kuin se juna-asema.

  Pariisissa suosittelen museoita (Louvren lisäksi suosittelen Musée d'Orsayta), niihinhän on alle 26-vuotiailla EU-kansalaisilla vapaa sisäänpääsy, kuten on muuten Riemukaarellekin! Jos poikaystäväsi ei ole siellä käynyt ja jos ette halua jonottaa tuntitolkulla Eiffeliin niin tuoltahan näkee upeasti kaupunkia. Lisäksi Montmatrelta, Sacre-Coeurin edestä, näkee koko kaupungin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti vinkeistä! :) Tuo outlet-kylä on kyllä ollut jo mielessäni, ehkäpä piipahdamme siihen menomatkalla...

   Museoiden kohtalo selviää sen mukaan, miten aikataulu nyt setviytyy. Musée d'Orsay kuulostaa lupaavalta! Poikaystävä haluaa varmaankin Eiffelille, mutta Riemukaari on tietysti hyvä vaihtoehto sekin! :)

   Delete
 2. Anonymous22/3/14 10:32

  Kävin La Vallee Villagen outlet-kylässä v.2012 ja suosittelen lämmöllä. Myös Barcelonan La Roca Village on käyty v.2013, sekin hyvä. Kuljen aina omalla autolla kaupungin ulkopuolelle ja molempiin outletiin on helppo moottoritieyhteys. Itse pidän enemmän Riemukaaresta, joka on mielestäni vaikuttavampi kuin Eiffel-torni. Kesällä suunta jälleen Pariisiin. Suosittelen myös Champagnen aluetta esim. viikonlopuksi tai yhden yön yli. Vaikuttava alue! Kierrän Eurooppaa harrastuksena aina kun vain mahdollista :-) t. Marit

  ReplyDelete

© Me Time. Design by MangoBlogs.