Ihan pieni haave vain...

Pieni on suhteellinen käsite. Kooltaan pieni, mutta lompakolle suhteellisen suuri. Kyse on Louis Vuittonin Pochette-laukusta, jonka aikaisempi malli kulkee nimellä Pochette Accessoires ja uudempi malli nimellä Pochette Accessoires NM. Laukku on aina miellyttänyt omaa silmääni sen yksinkertaisuuden vuoksi. Ei mitään turhia krumeluureja, vaan yksinkertaisen kaunista ;)

En ole ennen pahemmin välittänyt Monogram-kuosista (syytän niitä feikkilaukkuja), mutta nyt se on alkanut kiinnostamaan yhä enemmän. Olen ollut niin tyytyväinen Neverfull-laukkuuni, että haaveilen joku päivä vielä ostavani sen myös Monogram-kuosissa. Tosin se päivä ei vielä hetkeen koita, sillä kaikki ylimääräinen menee tällä hetkellä matkakassaan... Pochettehan on laukkuna varmaan Vuittonin edullisin, joten se voisi ehkä juuri ja juuri mennä budjettiin. Lisäksi minulta löytyy jo mieluisat laukut hieman suuremmalle tavaramäärälle, mutta tämmöistä pienempää laadukasta laukkua ei.   

Kuvat lainattu: Louis Vuitton ja täältä

Pochetessa mietityttää tällä hetkellä sen uusi ja vanha malli. Vanhaa mallia ei varmaan enää Vuittonilla myydä (?), joten se pitäisi hankkia second handina. Täällä Ranskassa en lähtisi laukkua second handina ostamaan ja olisihan se oma elämyksensä ostaa Vuittonin laukku heidän Pariisin liikkeestään! Voisiko kivempaa Ranska-muistoa ollakaan.

Olen siis ehkä kääntymässä uuden mallin puoleen, olisihan se hieman isompikin (kuvassa mittasuhteet eivät aivan täsmää). Lisäksi siitä löytyy vuori ja pieni tasku, toisin kuin edeltäjästään. Eniten kuitenkin mietityttää tuo hihna. Uudessa mallissa se on pidempi, mutta tuskin tulisin hirveästi Pochettea olalla kantamaan tuon lyhyen hihnan varassa. Haaveissa olisi pitkä hihna, mutta sehän maksaa taas paljon lisää. Mietinkin, onko tuo uuden mallin pidempi hihna sitten taas liian pitkä ranteen ympärille kädessä kannettavaksi? Onko jollain tietoa tästä?

Semmoisia haaveita tällä erää :) Olisikin kiva kuulla kokemuksia, jos joku teistä omistaa Pocheten tai semmoisesta myöskin haaveilee?

Mukavaa viikonloppua kaikille! Ja mukavaa maaliskuuta myös, kun kuukausikin näin vaivihkaa pääsi vaihtumaan ;) Pian palaillaankin taas näistä hömppäaiheista matkailuaiheisiin, kun pääsen reissusta kotiutumaan :) 

Emmi
You may also like:

4 comments

 1. Mulla on kaksi pochettea tuolla vanhalla mallilla ja nekin ovat kyllä varsinaisia tilaihmeitä! Ostin niihin kuitenkin sen pidemmän hihnan,tekee niistä vielä monikäyttöisempiä joten sen hankintaa voin kyllä suositella :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olenkin ihastellut niitä laukkujasi ;) Pitkä hihna on kyllä vakavasti harkinnassa, se tekisi käytöstä paljon monipuolisempaa! Onneksi tässä on vielä hetki harkinta-aikaa ennen Pariisiin pääsemistä :)

   Delete
 2. Minulla on juurikin tuo uudempi pochette, jota kylläkin olen käyttänyt vain pitkän hihnan kanssa, joka tuli toisen clutchin mukana. Kokeilin tuota lyhyempää hihnaa ranteeseen ja voi laukkua toki myös silleen kantaa, rannehihna on vaan hieman pitempi :) Hihnanhan voi ottaa kokonaan pois, jolloin pochettea voi kantaa ihan vain kädessä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olenkin nyt ahkerasti yrittänyt bongailla noita laukkuja blogeista ja ihailin sitä sinunkin yksilöäsi! Kiitos vielä vinkeistä, katsotaan, jos saisin vielä säästettyä pidempäänkin hihnaan ennen Pariisin reissua...:)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.