Farkkupaita

Tajusin eilen, että lähes kaikki vaatteeni ovat tällä hetkellä pyykkikorissa. Sitä se matkustelu/yleinen saamattomuus teettää. Ja kyllä, tänään on pyykkipäivä, vihdoin. Löysin kuitenkin jotain puhdasta ja käyttämätöntä, nimittäin farkkupaitani. Ostin tämän paidan jo jonkin aikaa sitten New Lookista (josta kirjoitinkin täällä), mutta blogiin asti se ei ole vielä päässyt. Ajattelin alun perin ottaa tämän käyttöön vasta vähän lähempänä kesää, mutta minkäs teet, kun ei paljoa vaihtoehtoja ole...

Paita: New Look, housut: Zara
Farkkupaita on ollut minulle sellainen vaatekappale, joka näyttää superhyvältä muiden päällä, mutta jota en tunne aivan omaan tyyliini sopivaksi. No, lopulta sille kävi, kuten ruutupaidalle, ja aloin jopa himoitsemaan omaa farkkupaitaa!  Erityisen hyvältä vaalea farkkupaita näyttää mielestäni ruskettunutta ihoa vasten... Tosin siitä ihosta saa haaveilla vielä hetkisen.

Farkkupaitaa voi yhdistellä monella tavalla, mihin olenkin jo hakenut inspiraatiota esimerkiksi Pinterestistä. Tällä kertaa aikaa (saati niitä vaatteita) ei ollut mielikuvitukselliseen asuun, joten paita sai kaverikseen mustat farkut ja tennarit. How inspiring... Kampauksenakin toimi mahdollisimman kivuton "nuttura" ja näköjään korviksetkin unohtuivat, hups. Näin paljon minua siis yleensä innostaa laittautua yhtä iltaluentoa varten ;) 

Kello: Guess, rannekoru: saatu lahjaksi
Paidan "hopeiset" napit huutavat kaverikseen hopeakoruja, joita käytän ihan mielelläni aina silloin tällöin. Nyt vaan odotellaan kesäkelejä! 

Löytyykö teiltä farkkupaitoja? :) 

Emmi

You may also like:

2 comments

  1. Mun suhde farkkupaitaan on hyvin yllä mainitsemasi kaltainen: näyttää hyvältä muiden päällä, kuten tässä sulla! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Kyllä se varmasti sinullekin menisi ;) Näen tämän kyllä kovemmassa käytössä vasta kesällä :)

      Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.