Voihan Aviatorit

Tein eilen todella rankan salitreenin, sillä loman vuoksi jää taas kuntosalilla käyminen vähäksi aikaa. Iltapäivällä ajattelin palkkioksi ahkeruudestani ja alkavasta lomasta (itseään on aina niin kiva palkita...) kierrellä kaupungilla tavoitteenani ostaa uudet aurinkolasit. En ole koskaan omistanut "kunnon" aurinkolaseja, vaikka niiden ostaminen on houkutellut jo monta kesää. Olen kuitenkin mestari hukkaamaan/rikkomaan/naarmuttamaan aurinkolasejani, joten en ole tähän päivään asti uskaltanut laittaa niihin kovinkaan paljoa rahaa.

No, koska olen Aviator-kansaa (kiitos poikaystävälleni tästä termistä ;)), haluan ehdottomasti Ray-Banin Aviatorit. Enkä mitkä tahansa, vaan larget kultaisilla sangoilla ja joko mustilla (vai onko ne nyt sitten vihertävät) tai ruskeilla linsseillä. Näiden lasien löytäminen ei ollutkaan aivan niin helppoa kuin olin kuvitellut. Kiersin noin viisi optikkoliikettä + Galeries Lafayetten tuloksetta. Myyjät vain pyörittelivät silmiään, kun sanelin, että haluan juuri nämä, eivätkä muut käy. Ilmeisesti pääni on liian suuri tänne, sillä kaikki paikat olivat täynnä vain pieniä Aviatoreita, jotka näyttivät päässäni aivan lasten laseilta...

Kuvat lainattu: Ray-Ban France

En oikein haluaisi tilata laseja netistä, sillä haluaisin vielä nähdä ne päässäni ennen ostopäätöstä. Väristäkään en ole aivan varma, onhan minulla vielä muutama vaihtoehto ;) Löysin kuitenkin Ray-Banin sivuilta hauskan jutun, nimittäin ohjelman, jolla voi "virtuaalitestata" laseja! Kaikilla väreillä testaaminen ei ollut mahdollista, mutta sentään noilla perusmustilla/vihreillä se onnistui. Piti testailla, miten lasit pysyvät mukana ruudulla liikkuessa ja eri ilmeitä väännellen, olihan tällä blondilla taas huvit...:D Kuvien lasit ja virtuaalisovitus löytyy täältä.

Vikassa kuvassa ei lasit ihan pysyneet mukana...

Kyllähän tämän "sovittelutuokion" jälkeen voisi jo melkein lasit ostaa vai mitä? ;) Hyödyllisempi se oli kuin kolmen tunnin kaupunkikierros! Mitä mieltä te olette Aviatoreista ja kumpi väri on enemmän mieleenne?

Jotain pientä kuitenkin tarttui kaupungilta mukaan, mutta siitä tarkemmin huomenna :)

Emmi

You may also like:

Post a Comment

© Me Time. Design by MangoBlogs.