Sunnuntailenkki

Olen ottanut tavaksi tehdä sunnuntaisin peruskuntolenkin eli matalalla sykkeellä kevyttä lönköttelyä noin tunnin verran. Tämä on melkein lempparipäiväni, sillä saa hyvällä omallatunnolla ottaa rennosti ;)

Tämä sunnuntai ei alkanut kovinkaan hyvin, sillä olo oli aamusta jotenkin heikko ja väsynyt, vaikka olin nukkunutkin hyvin. Veikkaan, että johtui osittain kipeytyneistä hartioistani... Onneksi ulkona oli kuitenkin keväinen ja pirteä sää, mikä piristi kummasti! Suosittelenkin pientä ulkoilua kaikille, vaikka sunnuntai olisikin se lepopäivä, antaa nimittäin kummasti energiaa :)

Hehkeä meikitön päivä -olemukseni // Lenkkimaisemia ja sininen taivas <3 // Every cloud has a silver lining //
Kuiva lenkkipolku
Täällä ei ole nyt erityisen lämmin, ehkä +5 astetta, mutta alkuviikoksi luvattiin jopa +10 ja aurinkoa! Vertailimme kämppikseni kanssa keskilämpötiloja täällä ja Suomessa, ja ainakin Wikipedian (aina luotettava lähde ;)) mukaan säätilan pitäisi olla täällä noin kaksi kuukautta Suomea edellä. Nyt täällä on kuitenkin ollut joku "takatalvi", eikä tämä ihan Suomen huhtikuuta vastaa, mutta sinne päin ollaan menossa! Tänään tuli jo shortseja vastaan lenkkipolulla, hulluja nämä ranskalaiset... Minulla kun oli juoksukerrasto, -takki ja -trikoot ja silti kylmä.

Energistä viikonalkua kaikille!

Emmi

PS. Huomenna vihdoin esittelen ne Milanon ostokset...

PPS. Leikin eilen Polyvorella ja jostain syystä se oli tallentanut tänne blogiini vaikka mitä asuja postauksina. Toivottavasti ette hämmentyneet liiaksi, opettelen vielä joskus käyttämään sitä oikein ;)

You may also like:

Post a Comment

© Me Time. Design by MangoBlogs.