My good-mood boosters

Näin Sephorassa suihkugeelin, joka väittää olevansa "good-mood booster". Aika kova lupaus suihkugeeliltä, joten pakkohan se oli napata testiin. Suihkugeeli kyllä tuoksui hyvälle ja pirteä värikin sai heti paremmalle tuulelle. Tästä innostuneena päätin listailla hieman oman elämäni good-mood boostereita, eli asioita, jotka saavat minut aina hyvälle tuulelle. Ja suihkugeeli jää kyllä tässä listassa aika hännille...


Kukaan ei voi varmaan väittää, etteivätkö rakkaat ja tärkeät ihmiset saisi paremmalle tuulelle. Nämä ihmiset ovat ainakin oman listani kärkisijoilla. Ulkomailla asuessa rakkaita ihmisiä tulee nähtyä harvemmin, joten heidän merkityksensä hyvän mielen tuottajina on entisestään korostunut. Onneksi kommunikointi on nykyään helppoa pitkienkin välimatkojen päähän ja jo yksi viesti joltain tärkeältä ihmiseltä voi piristää koko päivän!

Kuvat lainattu: weheartit
Viime aikoina olen ollut todella energisellä tuulella ja syytän siitä osaksi säännöllistä liikunta- ja ruokailutottumuksia. Urheilu saa todellakin hymyn huulilleni ja terveellinen elämäntapa korostaa hyvänolontunnetta. Kun kroppa voi hyvin, on mielikin korkealla!

Vasen kuva lainattu: weheartit
Osittain urheiluun liittyen minut saa hyvälle tuulelle onnistuminen tai tavoitteiden saavuttaminen. Myönnän olevani aikamoinen suorittaja, ja tulen väkisin hyvälle tuulelle, jos esimerkiksi kurssista napsahtaa hyvä arvosana tai jos jaksankin juosta vähän pidempään tai kovempaa kuin ennen. Varjopuolena tässä hyvien tulosten tavoittelussa on se, että otan pettymykset välillä turhankin raskaasti. Jatkossa yritänkin edelleen iloita onnistumisista, mutta myös hyväksyä pettymykset osana elämää ja oppia niistä.

Kuvat lainattu: weheartit
Olen todella esteettinen ihminen, eli arvostan kauniita asioita. Nautin olostani kauniissa ympäristössä ja puhdas koti on ehkä parasta, mitä tiedän. Myös kauniit yksityiskohdat, esimerkiksi kynttilät tai koriste-esineet, sisustuksessa saavat minut hyvälle tuulelle. Haaveilen valoisasta ja kauniista kodista, mutta tällä hetkellä olen hyvin kotiutunut opiskelija-asuntooni. Minusta on myös tullut aikamoinen kotihiiri, nykyisin valitsen useammin rentouttavan koti-illan vauhdikkaiden illanviettojen sijaan.

Kuva lainattu: Pinterest.com // Kuva lainattu: weheartit
Arvostan kovasti rauhallisia hetkiä kiireisen arjen keskellä. Kuppi kahvia (mustana, kiitos) ja hyvää luettavaa, en muuta tarvitse. Nykyään rentoudun useimmiten lempiblogieni parissa tai lehtiä selaillen. Pääasia, että voi hetkeksi unohtaa kaikki kiireet ja keskittyä hetkeen. Lempihetkiäni ovat esimerkiksi aamu- ja ilta-aurinko. 

Auringosta puheen ollen, olen niitä ihmisiä, joiden mieliala vaihtelee säätilan mukaan. Auringonpaiste saa hetkessä hyvälle tuulelle, eikä tarvitse varmaan erikseen mainita, että lempivuodenaikani on kesä. Suomessa ei tarvitse auringon yliannostusta pelätä, joten haaveilenkin jatkuvasti jonkin sortin matkoista aurinkoisempiin maisemiin.

Vasen kuva lainattu: Pinterest
Tällä kertaa jätin matkailun tarkoituksella viimeiseksi ilonaiheeksi, sillä se on hyvinkin ajankohtainen. Lähden nimittäin tänään Milanoon, enkä voisi paljoa innostuneempi olla! Hassua, miten tällaiset pienetkin arjen irtiotot piristävät mieltä :) Matkailun suhteen minusta on tullut avarakatseisempi: teininä muistan halunneeni vain rantalomille ruskettumaan, kun taas nykyään historia, nähtävyydet, kauniit maisemat, ruoka- ja ostosmahdollisuudet kiinnostavat huomattavasti enemmän. 

En ole myöskään kertaakaan katunut väliaikaista ulkomaille muuttoani, oikeastaan olen ollut hyvinkin onnellinen täällä. Asiaan voi vaikuttaa se, etten ole esimerkiksi pitänyt yhtäkään välivuotta, vaan elänyt samaa rytmiä (opiskelut-kesätyöt-opiskelut-kesätyöt...) vuodesta toiseen. Pieni maisemanvaihdos on minulle jo suuri seikkailu ja joka päivä osaan iloita ihan pienistäkin asioista. Vielä kun saisi ne rakkaat ihmiset tänne, niin varmaan leijuisin pilvissä :)

Näissä tunnelmissa toivotan kaikille oikein hyvää viikkoa!

Emmi
You may also like:

Post a Comment

© Me Time. Design by MangoBlogs.