Minä täällä hei

Tajusin, etten ole hirveästi näyttänyt naamaani täällä blogin puolella, mitä nyt muutamissa kuvissa vilahtanut. Suurin syy on varmaankin se, ettei minulla ole täällä ketään, kenet passittaisin ottamaan niitä kuvia itsestäni. Itsestään on niin tympeä ottaa kuvia: polttoväli on väärä, tarkennus ei ikinä onnistu, valoa on liian vähän ja vihaan itselaukaisijaa, saati sitten peilikuvia (mihin on välillä vaan sorruttava). Joo, syitä riittää. Nyt ajattelin kuitenkin tsempata ja räpsästä muutaman kuvan, vaikka vaan tutuille todisteeksi siitä, että hengissä ollaan, eikä täällä mikään robotti höpinöi omiaan ;)


Tällä hetkellä en myöskään halua esitellä liikaa nassuani, koska ihoni on harvinaisen huonossa kunnossa totuttuun verrattuna. En tiedä, mikä aikuisiän akne tai elämänmuutosstressi tässä on iskenyt, mutta olo on kuin 15-vuotiaana (vaikkei silloinkaan tilanne varmaan ollut näin paha...). Sen takia olen ihan tyytyväinen, etteivät nämäkään kuvat tämän tarkempia ole ;)

Yritin jopa ottaa muutaman kuvan itselaukaisimella, mutta lopputulos oli... mielenkiintoinen. Ensinnäkin seinäni on ihan vain valkoinen, mutta oranssi verho heijastaa valoa hauskasti. Oikeanpuoleinen kuva on ihan ok, mutta vasemmanpuoleisessa näytän todella kiinnostuneelta! Lisäksi hiukseni ovat aivan järkyttävät... No, välillä on hauska naura itselleen, ja ainakin minulla on halvat huvit :D Tässä riittää vielä harjoiteltavaa!

Paita Zara, housut Stradivarius, huivi Kiinasta, takki Jeane Blush, laukku LV 

Tämmöisissä basic-kamppeissa lähdin eilen koululle. Heräsin aamulla räntäsateeseen (!), joten piti turvautua parkatakkiin trenssin sijaan. Saisi kyllä ilma taas lämmetä täälläkin, nämä kelithän vetävät vertoja jo Suomen loskasäälle ;)

Emmi  You may also like:

4 comments

 1. Heips, kiva kun kävit kommentoimassa mun sivustolla, en oo nimittäin ennen törmännykkään sun blogiin! Tosi kivannäköinen, jäänkin seurailemaan sun kirjoituksia ;) ja kiva asu! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kommentistasi Kelli! Tykästyin myös sinun blogiisi :)

   Delete
 2. Heei, profiliisi takaahan löytyy aivan ihastuttava blogi! Ehdottomasti jään seurailemaan. :)

  ReplyDelete

© Me Time. Design by MangoBlogs.