Milanon shoppailut

Kerroinkin jo aikaisemmin tehneeni Milanosta joitakin löytöjä, ja itse asiassa kaikki ostokseni olivat vähintään 70%:n alennuksessa. Ketjuliikkeiden lisäksi Milanossa kannattaa vierailla outlet-myymälöissä alennettujen merkkivaatteiden toivossa. Meillä kävi kaverini kanssa todella hyvä tuuri, sillä löysimme "vahingossa" outlet-liikkeen, joka oli muuttanut sijaintiaan netissä kerrotusta. Itse asiassa samaa liikettä, nimeltään D Magazine (lisätietoa), löytyy Milanosta kolmestakin osoitteesta, joista kaksi on aivan kalliiden luksuskatujen läheisyydessä. Näissä kahdessa me vierailimme.

Outlet-myymälät ovat täynnä luksusmerkkejä ja alennettuinakin hinnat ovat useiden vaatekappaleiden kohdalla monta sataa euroa. Huomasimme pian, että keltaisella hintalapulla varustetut vaatekappaleet olivat vielä erityisalennuksessa ja metsästimmekin niitä silmät kiiluen. Varsinkin kenkäpuolella näitä lappuja vilkkui, mutta haasteena olivat hajakoot, joista suurin osa oli joko liian pieniä tai suuria.

Ensimmäisen päivän saaliksi sain Hunterin kumisaappaat. Olin jo päättänyt Milanoon tullessani ostaa kumisaappaat, sillä keli oli mitä oli, ja olin kyllästynyt nahkasaappaideni pilaamiseen. Mielessäni oli kiiltäväpintaiset, hieman tyylikkäämmät kumisaappaat, kunnes törmäsin näihin yksilöihin outlet-myymälässä. Koko sattui sopimaan ja erityisesti ostopäätöstä tuki saapasparin lähes naurettavan edullinen hinta: 25 euroa! Alkuperäinen hinta kun näille nyöritetyille oli 189 euroa...

Tuo pohja/kärki on saappaissa hieman erikoisen värinen, mutta eiköhän ne hyvin mene. Minulle kumisaappaat eivät kuitenkaan ole se tyylikkäin asuste, ja olenkin käyttänyt näitä lähinnä kuntosali- ja kauppareissuilla. Käytännöllisyys ennen kaikkea ;)

Toisen päivän saaliista osan keräsin ketjuliikkeistä, löysin nimittäin täydelliset nudekorkokengät Massimo Dutilta. Nämäkin kaunokaiset olivat 70%:n alennuksessa, joten nahkaisiksi korkokengiksi hintaa ei jäänyt juuri lainkaan. Nyt vaan odotellaan niitä hieman keväisempiä kelejä, jolloin voin sujauttaa nämä jalkaani! Kaverini muuten nappasi samat kengät itselleenkin, ei hullumpi löytö siis ;)En ollut aikaisemmin vieraillut Banana Republicilla, mutta ihastuin kauppaan täysin. Ihania vaatteita, paljon keväisiä värejä ja raitaa ;) Olin jo pitkään etsinyt itselleni hieman näyttävämpää kultaista korua ranteeseen ja ilokseni löysinkin alennuksesta todella kauniin ketjun. Iloni sen kuin kasvoi, kun vein myös kaupan viimeisen, samaa sarjaa olevan kaulakorun! Hintaa näille koruille tuli yhteensä vain 20 euroa, ja molempien alkuperäiset hinnat olivat lähes 40 euroa. Tuon hintaisen korun voisi kuvitella jo kestävänkin jonkin aikaa. Käsikoru pääsee ihan arkikäyttöön, mutta kaulakorua osaan varmaan käyttää vain hieman juhlavammissa asuissa, sen verran näyttävä se kuitenkin on.Ehkäpä arvokkain löytöni olivat kuitenkin toisen päivän outletista löytämäni Michael Korsin mustaa nahkaa olevat ylipolvensaappaat. Mustat nahkasaappaat minulta puuttuivatkin ja nämä osuivat eteeni kuin tilauksesta. En ole vielä aivan varma, miten ylipolvensaappaat yhdistelisin, mutta olen hakenut inspiraatiota asuihin esimerkiksi Pinterestistä. Tarvittaessa varren saa myös taitettua, kuten se esimerkiksi pakettiinsa oli taiteltu.
Nämä saappaat olivatkin yli 90%:n alennuksessa! Alkuperäinen hinta on huimat 950 euroa, en ole koskaan omistanut näin arvokkaita kenkiä... Toivotaan, että ovat myös hintansa arvoiset, vaikken minä niistä juuri mitään maksanutkaan ;)


Saappaita oli hieman hankala kuvata, sillä ne eivät pysy pystyssä varren kanssa. Kuten pohjasta huomaa, ovat made in Italy, eli voiko parempia Italian tuliaisia ollakaan! Nyt ei tarvitsekaan taas vähään aikaan shoppailla...

Emmi
You may also like:

8 comments

 1. Oletpa tehnyt mielettömän upeita löytöjä, onnittelut! Voih, olisipa Suomessakin Milanon shoppailumahdollisuudet... :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Lola, kerrankin oli tuuria matkassa! Älä muuta sano, onneksi ulkomaanreissuilla voi hyvällä omalla tunnolla shoppailla sitten senkin edestä ;)

   Delete
 2. Kivoja löytöjä oot tehnyt! Varsinkin noi Banana Republicin korut on mieleeni, niin kuin koko kyseinen kauppakin, siellä on aivan ihania juttuja!:) Harmi ettei sinne ole päässyt taas vähään aikaan..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos lili! Olin myös tyytyväinen löytöihini, niin kauan olen kultakoruja metsästänyt...:) Ja se kauppa on kyllä aivan mahtava, sieltä voisi kotiuttaa vaikka mitä!

   Delete
 3. Oih voih mitä ihania löytöjä nuo kaikki! Nuo korut ovat erityisen ihanat! Varmaankin siksi, että tuon tyylisistä haaveilen itsellenikin. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Cara, olen niihin myös hyvin tyytyväinen! Rannekoru pääsi tänään ensimmäistä kertaa käyttöön, enkä meinannut saada katsettani irti siitä :D Onnea sinne kultajahtiin!

   Delete
 4. Anonymous6/1/14 00:52

  Kerrotko Milanon outlet-kauppojen sijainnin ja nimiä :) ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka! Kävimme vain tuossa jutussakin mainituissa DMAGAZINE outlet -liikkeissä, jotka sijaitsevat osoitteissa Via Bigli 4, Via Forcella 13 ja Via Manzoni 44. Valitettavasti muista liikkeistä en tiedä, mutta varmasti googlettelemalla voi löytyä hyviä vinkkejä! :)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.