Aamukahvin kaverit

Heräsin aamulla hyvinkin epäenergisenä ja väsähtäneenä. Tänään on ansaittu huilipäivä ja yritinkin nukkua mahdollisimman pitkään. Eipä siitä mitään tullut, sillä verhoni ovat hyvin ohuet ja herään aina viimeistään yhdeksältä, kun ulkona on niin valoisaa. Pitäisi ilmeisesti säätää ikkunaluukut kiinni, mutta kamala vaiva. Hankalaa tämä elämä toisinaan.

Marssin jääkaapille ja siellä olikin iloinen yllätys, nimittäin eilen ostamani mansikat! En muistanut koko mansikoiden olemassaoloa, joten piristyin kovasti. Hassua, miten pienistäkin asioista voi tulla iloiseksi.


Yksi asia, mistä pidän kovasti täällä Ranskassa, ovat edulliset lehdet. Suomessa lehtien hinnat ovat nykyään pilvissä, mutta täällä niitä saa muutamalla eurolla. Kävinkin muutama päivä sitten rohmuamassa kasan lehtiä läheisestä lehtikioskista. Nyt on lukemista sekä aamupalapöytään että ensi viikon junamatkoille. Samalla voi kuvitella kehittävänsä myös kielitaitoa ;)


Kaikista edullisimpia ovat muoti-/naistenlehdet, mikä sopii minulle loistavasti! Näistä eniten saa maksaa Vogue Parisista, jonka hinta on viiden euron tuntumassa. Uusin Vogue ei ollut vielä tänne peräkylään rantautunut, joten tyydyin tällä kertaa Glamouriin, jossa on kyllä huomattavasti enemmän luettavaa kuin Voguessa (jossa mainokset vievät vähintään puolet lehdestä). Uusin numero maksoi hurjan yhden euron verran. Katsoin lehden välissä tulevasta tarjouksesta, että vuoden kestotilauksen saisi kympillä! Yhdelle lehdelle jäisi hintaa noin 83 senttiä, luulisi että pelkkä paperi tai postitus maksaa jo enemmän...Ensimmäistä kertaa ostin myös ruoka-/reseptilehden. Hih, en voinut vastustaa noita mustikoita ja pannukakkuja kannessa! Tuommoisia on ehdottomasti saatava joku päivä ;) Lehden nimi on Marmiton, ja se vaikuttaa laadukkaalta paksun paperin ja herkullisten kuvien ansiosta. Lehdessä on yli 100 reseptiä, joista varmasti löytyy jotain kokeilemisen arvoista! Hintaa tällä oli 3,90 euroa. Reseptilehtiä olisi löytynyt paljon edullisemminkin, mutta halusin ehdottomasti tämän.


Älkää pelästykö viimeistä lehtivalintaani, eli tätä Muscle&Fitness-lehteä ;) Mikään fitnessvartalo minulla ei suinkaan ole tavoitteena, mutta halusin tutustua johonkin ranskalaiseen urheiluaiheiseen lehteen. Yritin etsiä naisille suunnattua sportti-/terveyslehteä, mutta totesin semmoisten puuttuvan täältä kokonaan! Muutaman löysin, mutta ne olivat"näin laihdut kahdessa viikossa"-tyylisiä, mikä ei oikein iskenyt. Tänne ei oikein vielä ole iskenyt samanlainen urheiluinnostus kuin Suomeen, mutta siitä voisin kirjoitella vaikka oman postauksensa vielä myöhemmin.

Tästä lehdestä löysin kuitenkin hyödyllisiä vinkkejä salille, ruokavalioon ja mm. reseptejä kotitekoisiin proteiinipatukoihin! Suurin osa jutuista oli kyllä jo itsestäänselvyyksiä, tai enimmäkseen miehille suunnattu, mutta kriittisellä silmällä löysin paljon hyvääkin. Ja päivän naurut on taattu, kun katselee niitä kuvia - öljytyt miehet pullistelemassa painojen kanssa ja näyttelemässä ties millaisia irvistyksiä, niin huvittavaa! :D

Kunnon aamupalan ja lukutuokion jälkeen olo on jo paljon energisempi. Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille!

Emmi


You may also like:

2 comments

  1. Suosittelen hommaamaan jonkun kuriirin lähettämään noita lehtiä Suomeen, jos haluat niitä jatkossakin lueskella. Meinasin nimittäin takalistolleni pudota, kun ostin Ranskan Voguen maaliskuun numeron ja sen hinta täällä oli 10,95€! :o

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmm, mitenköhän semmoinen hommataan...:D Kuulostaa nimittäin loistoidealta! Se on kyllä aivan ylihinnoiteltu Suomessa, samalla hinnalla saisi täällä puolet vuoden lehdistä. Katselinkin huvikseni tuosta kannesta hintoja eri maissa, ja niissä oli kyllä hirveitä eroja! Mihinköhän hihavakioon nekin perustuvat...

      Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.