Prologi

Ette usko, kuinka kauan tätäkin blogin perustamista mietin. Ehdin luoda jo monta blogia monilla eri nimillä ennen kuin olin sain oikeasti jotain aikaiseksi. Mietin ja pohdin ja pyörittelin ajatuksia päässäni. Olen vissiin aika pohtiva ihminen. Lopulta totesin, että joskus on vain uskottava itseensä ja ryhdyin tuumasta toimeen.

Kuva lainattu: Pinterest

Tämä blogi keskittyy vaihto-opiskeluaikaani Ranskassa, tarkemmin sanottuna Grenoblessa. En ole juurikaan lukenut matkustelu- tai vaihtoblogeja, joten saa nähdä, mitä tästä tulee. Blogien lukeminen on ollut minulle rentouttava harrastus ja nyt päätin hypätä itse ruudun taakse - pakko myöntää, että jännittää. Luen mieluiten lifestyle-blogeja, ja se varmasti heijastuu myös omaan blogiini. Luvassa siis muutakin kuin maisemakuvia! Tämä blogi toimikoon samalla omana matkustuspäiväkirjanani, kuulumistenvaihtokanavana ja jonkinasteisena itseni ilmaisuna. Pääasia, että blogini on minun näköiseni :)

Miksi juuri Ranska? Ranskan kieltä olen lukenut ala-asteelta asti. En tosiaankaan osaa sanoa, miksi sen aikoinani aloitin - ehkä koska kaveritkin? Aikaa myöten olen kuitenkin muodostanut viha-rakkaus-suhteen kieleen: siinä on jotain kiehtovaa, mutta silti sitä on niin hankala oppia. Opiskeluni on aina ollut kirjasta lukemista, enkä ole juurikaan käyttänyt tai kuullut kieltä missään. Siksi halusin juuri Ranskaan, oppimaan kauan pänttäämääni kieltä, jota en tällä hetkellä osaa käyttää.


Ranskassa maana on myös jotain maagista. Ruoka ja juoma (lue: viini ja juusto), Pariisi ja sen nähtävyydet, muoti ja tyyli, Disneyland, Etelä-Ranska... Voi olla, että mielikuvani Ranskasta on hieman ruusuinen ja romantisoitu, mutta se ei haittaa. Pitäähän sitä jotain olla, mistä haaveilla ;)  

Olen käyttänyt tähän tekstiin jo tuhottomasti aikaa, nyt viimeisten matkavalmistelujen kimppuun!

Nähdään taas pian,

Emmi
You may also like:

4 comments

 1. hei tästä postauksestakin jo huomaa että oot kyllä panostanut tähän ja käyttänyt tähän paljon aikaa! :) laadukkaan ja mukavan oloinen blogi, ihanan paljon hyvin kirjoitettua tekstiä! jään seurailemaan! :)

  http://mmilya.blogspot.fi <- saa tulla moikkaamaan ja liity ihmeessä lukijaksi jos tykkäsit! (:


  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi! Kiitos kommentistasi, kiva kuulla, että blogini miellyttää :) Käynkin tutustumassa blogiisi!

   Delete
 2. Paljon tsemppiä (ja sisua!) matkaan. Ranskassa asuneena tiedän, että sitä tarvitaan. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos tsempistä! Olen kyllä varautunut siihen, ettei siellä kaikki suju aina helpoimmalla tavalla. Varsinkin, kun kielessäkin olisi kehittämisen varaa... Mutta eiköhän se siitä, hyvällä asenteella pääsee yleensä pitkälle :)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.